Games

NIEUW
02:46
Geselecteerd Speelt nu af

Nintendo opent levensecht Super Mario-pretpark in Japan

Universal Studios Japan, een groot pretpark in Japan, krijgt een heus Super Mario-gedeelte. Super Mario World moet in de zomer van dit jaar zijn deuren openen.

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Helse trailer DOOM Eternal maakt verpletterende indruk

Gameontwikkelaar id Software geeft de opwindende 'Raze Hell'-trailer van DOOM Eternal vrij. In de game, die verschijnt op 20 maart, neemt de speler het op tegen helse legers die de Aarde hebben ingepalmd.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Gametrailer: SaGa Scarlet Grace: Ambitions

SaGa Scarlet Grace: een remaster van het gelijknamige spel dat in 2016 op wijlen de PS Vita verscheen en nu voor het eerst verkrijgbaar is in Europa.

NIEUW
02:08
Geselecteerd Speelt nu af

Nieuwe Dragon Ball-game start met flinke brok nostalgie

Op 17 januari verschijnt Dragon Ball Z: Kakarot, een nieuwe RPG die draait rond het leven van spilfiguur Goku, op zijn moederplaneet bekend als Kakarot. Je kunt als verschillende personages de hele verhaallijn van de Dragon Ball Z-reeks spelen, inclusief de saga rond Majin Buu. Uitgever Bandai Namco Entertainment geeft de flitsende openingsvideo vrij, inclusief het bekende nummer ‘Cha-La Head-Cha-La’. De game verschijnt voor PS4, Xbox One en pc.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

LEGO propt 9 Star Wars-films in één game: bekijk de trailer

Nu 'Star Wars: The Rise of Skywalker' in de cinema speelt, lanceert Warner Bros. Interactive Entertainment een video van de game 'LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'. Het videospel van TT Games bundelt alle negen Skywalker-films en kruidt die met “de iconische en ondeugende LEGO-gameplay en -humor”, luidt het. De game verschijnt volgend jaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, maar een exacte datum is er nog niet.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Stemactrice herneemt na 25 jaar rol 'Command & Conquer'

EA werkt aan een HD-remake van Command & Conquer, een grondlegger van het realtimestrategygenre uit 1995. Het gamesbedrijf vond de originele stemopnames niet meer, en dus mocht Kia Huntzinger haar iconische zinnetjes opnieuw inlezen.