Qmusic - Sam, Heidi & Wim

NIEUW
07:17
Geselecteerd Speelt nu af

Zo voelt het om een marathon te lopen

Sam De Bruyn heeft zondag de allermooiste én grootste loopwedstrijd ter wereld uitgelopen: de marathon van New York! Hij kwam samen met zijn Q-collega en beste vriend Thomas na 5u5min33sec over de finish gevlogen!

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi neemt afscheid van Qmusic

We kunnen het bijna niet geloven. Vandaag presenteert Heidi Van Tielen voor de laatste keer de Ochtendshow bij Q. In het filmpje hierboven kan je enkele hoogtepunten herbeleven, maar er zijn zoveel speciale momenten geweest de afgelopen jaren! Bekijk hier enkele van de mooiste, emotioneelste, leukste... momenten

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi heeft nog een belangrijke vraag voor zus Erika

De laatste Sam, Heidi en Wim zit al boordevol emoties, maar dan is er nog iets dat Heidi wilt vragen aan haar zus Erika die aan de lijn hangt. Met "Wil jij meter worden?" is het meteen naar de tissues grijpen. Wat denk je dat Erika's antwoord is? 😉

NIEUW
01:50
Geselecteerd Speelt nu af

Dansles met Sam De Bruyn

Sam De Bruyn leert je servet-zwaaien als geen ander!

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Een verrassing voor Q-luisteraar Eva

Het noodweer van gisteren zorgde voor een grote ravage bij luisteraar Eva, een alleenstaande moeder van drie uit Nazareth. Dat vertelde ze bij Sam, Heidi en Wim. Alle elektriciteit, inclusief elektrische apparaten, moest eraan geloven. Dat laten onze Ochtend-DJ's niet zomaar aan zich voorbijgaan. Ze vragen daarom aan collega Jolien om haar als verrassing een bezoek te brengen. Niet met lege handen natuurlijk! Om het leed een klein beetje te verzachten krijgt Eva van ons - en van Vanden Borre - een nieuw televisietoestel en een cheque van 1500 euro om nieuwe apparatuur te kopen. Bekijk hier hoe dat verrassingsbezoek in z'n werk ging.

NIEUW
03:19
Geselecteerd Speelt nu af

Wim becommentarieert Céline Dions carpool karaoke

Wim heeft geen medelijden met Céline Dion. Of wat had je gedacht? Als een volleerd commentator geeft hij zijn ongezouten mening over de recentste Carpool Karaoke waarin Céline de hoofdrol speelt. Van "Ze doet me denken aan Eddy Wally" tot "Een dieptepunt in de geschiedenis van de popmuziek".

Qmusic - Maarten & Dorothee

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Maarten & Dorothee zetten lachend kakske terug

We hebben het lachend kakske terug gezet in Oostende. En blijf er nu allemaal met jullie fikken af!

NIEUW
00:35
Geselecteerd Speelt nu af

Dochtertje van Maarten ft. Taylor Swift & Katy Perry

De dochter van Maarten, Ella, begint te praten en daar heeft Maarten onlangs enkele beelden van gemaakt. Ideaal materiaal dus om muziekmontages mee te maken! Dames en heren, wij presenteren - met enige trots - Ella ft. Taylor Swift, Whitney Houston & Katy Perry!

NIEUW
70:10
Geselecteerd Speelt nu af

De 10 meest gegoogelde vragen over De Romeo's

De Romeo's hebben samen met Dorothee Vegas & Like Maarten een remix gemaakt van 'Viva De Romeo's'. Meteen een goeie gelegenheid om ze uit te nodigen in deze podcast. Met vijf in één studio, dat zorgt voor een geanimeerd gesprek. De Romeo's leven graag en zijn gelukkig. Hun enthousiasme is besmettelijk. 't Is trouwens meteen ook de laatste aflevering van dit seizoen.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Wim maakt reclame voor Frisco Friday op Qmusic

Vrijdag is het Frisco Friday. Dat betekent: een hele dag vol ijskoud lekkers, geserveerd door Sam, Heidi en Wim en weerman Frank Duboccage die voor de gelegenheid als Frisco Frank op stap gaat. Maarten & Dorothee bellen daarom met Wim, die welgeteld 30 seconden lang reclame mag maken voor de actie in hun programma. En die heeft hij benut... Op zijn geheel eigen manier.

NIEUW
02:29
Geselecteerd Speelt nu af

videoclip Dorothee Vegas & Like Maarten - Viva De Romeo's

De langverwachte videoclip van Dorothee Vegas & Like Maarten - Viva De Romeo's (Remix) is klaar!

NIEUW
51:48
Geselecteerd Speelt nu af

De 10 meest gegoogelde vragen over... Roberto Martinez

Maarten & Dorothee stellen de 10 meest gegoogelde vragen over een Bekende Vlaming... aan die Bekende Vlaming zelf! De antwoorden op die vragen en de daaropvolgende (h)eerlijke en vaak hilarische babbels gieten ze in een nieuwe podcast. Deze week is de hoofdrol in de podcast voor... Roberto Martínez! Roberto Martínez is onze bondscoach. Maar hoe lang nog? Net op de dag dat we hem te gast hadden waren er geruchten dat hij naar Barcelona zou gaan. Daar mochten we het absoluut niet over hebben. Over alle andere dingen hebben we het wel gehad. Wat zijn z'n hobby's? Kijkt hij nog graag voetbal als ontspanning? Welke boeken leest hij? Wie is zijn favoriete Rode Duivel? Het werd een aangenaam gesprek.

Qmusic - Live optredens

NIEUW
02:40
Geselecteerd Speelt nu af

Gers Pardoel brengt 'Zomer' op Q Beach House

Gers Pardoel brengt 'Zomer' op Q Beach House

NIEUW
03:57
Geselecteerd Speelt nu af

meduza ft. good boys - piece of me

Momenteel op nummer 21 in de Favoriete 40: Meduza ft. Goodboys met 'Piece Of Your Heart'. Ze brengen hun hit helemaal live bij ons. Ideaal voor tijdens het zomerweer!

NIEUW
03:33
Geselecteerd Speelt nu af

Liefde voor foute muziek met De Romeo's!

Het is weer tijd voor De Foute 528 bij Q. De Romeo's bezingen hun liefde voor foute muziek.

NIEUW
03:55
Geselecteerd Speelt nu af

K3 - Jij bent mijn Gigi

K3 kwam vandaag langs bij Maarten & Dorothee en ze brachten hun spiksplinternieuwe zomersingle 'Jij bent mijn Gigi' mee. Altijd leuk om deze drie topmeiden over de vloer te krijgen!

NIEUW
03:26
Geselecteerd Speelt nu af

Duncan Laurence - Arcade

We krijgen hier zomaar even een Eurosongwinnaar over de vloer! Duncan Laurence is nog steeds aan het bekomen van zijn overwinning op het Eurovisiesongfestival op 18 mei in Tel Aviv en staat nu al bij ons om live zijn 'Arcade' te brengen. Pfoe, hij bewijst nog maar eens dat hij een terechte winnaar is!

NIEUW
04:42
Geselecteerd Speelt nu af

Ibe - Tenerife Sea

Na een spannende finale is topfavoriet Ibe vorige vrijdag tot winnaar van The Voice Van Vlaanderen 2019 gekroond. Reden te meer om langs te komen voor een exclusieve livesessie. Hij gaat Ed Sheeran achterna en covert zijn 'Tenerife Sea' wondermooi!

Qmusic - Sean's drumcover

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Sean Dhondt en Shawn Mendes = 💥

Een nieuwe week, een nieuwe drumcover! Deze week neemt Sean 'In My Blood' van - bijna - naamgenoot Shawn Mendes onder handen. Een iets rustiger nummer dan de vorige, maar ook dit keer drumt Sean de ziel uit zijn lijf! Oppepper op donderdag? Check! ✔️

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Sean knalt 3 versnellingen hoger met Netsky!

Sean schakelt deze week drie versnellingen hoger en knalt 'Téquila Limonada' van Netsky aan flarden!

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Sean neemt 'Youngblood' onder handen

Een nieuwe week, een nieuwe drumcover! Sean gaf al een 'klein' voorproefje in het Sportpaleis van zijn drumtalent en wij wilden méér zien! Deze week herneemt hij 'Youngblood' van 5 Seconds of Summer en hij drumt alsof zijn leven ervan afhangt! Amen!

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Sean drumt erop los met 'Happy Now'!

Misschien wist je het nog niet, maar Sean is niet alleen een goede zanger, hij heeft ook behoorlijk wat drumtalent! Vorige week deed Sean het Sportpaleis helemaal daveren vanachter zijn drumstel met 'Youngblood' van 5 Seconds of Summer. En damn! Wat waren we onder de indruk! Vanaf deze week kan je wekelijks een nieuwe drumcover van hem verwachten! De eerste is een bangelijke versie van 'Happy Now' van Zedd & Elley Duhé.

Q-extra

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

"Vinnie Vincenzo" zingt lofzang voor Laura Tesoro

Wie zingt beter - Vincent, of toch maar Laura?

NIEUW
03:39
Geselecteerd Speelt nu af

Over Naar Jan in Hollywood

Harry Potter en Pokémon Go-fans opgelet! Zeer binnenkort komt Wizards Unite uit voor iOS en Android. In het spel ben je zelf een tovenaar en ga je onder andere op zoek naar fabeldieren, verzamel je magische objecten en kan je duelleren met Dooddoeners. Onze Jan Thans ging helemaal naar Hollywood om daar als een van de eersten ooit het spel te testen!

NIEUW
02:45
Geselecteerd Speelt nu af

Over naar Jan naar aanleiding van Wereld Bloeddonordag

Kijk eens goed naar luisteraar Evelien. Zonder bloeddonoren zou zij vandaag niet meer leven. Jan Thans ging naar haar maffe verhaal luisteren, een harde wake-up call voor iedereen die geen bloed gaat geven. Misschien is deze Wereld Bloeddonordag de ideale dag om er mee te beginnen?

NIEUW
02:33
Geselecteerd Speelt nu af

Sean & Maureen geven sunrise-concertje in Oostende

Het Q-Beach House opent vanaf zaterdag 29 juni 2019 voor de 12de keer zijn deuren in Oostende. Kijk jij ook zo uit naar zwoele zomeravonden met Sunset Concerten, cocktails, prachtige zonsondergangen en veel muziek? Het staat er dan wel nog niet (de opbouwwerken zijn wel begonnen!) en veel volk was er ook nog niet, maar dat betekent niet dat we niet al helemaal in de sfeer kunnen geraken! Om de pijn van het wachten alvast een beetje te verzachten, geven Maureen & Sean nu al een mini 'sunrise' concert op het strand!

NIEUW
02:54
Geselecteerd Speelt nu af

Jan Thans en 495 honden op de Golden Retriever party!

In Antwerpen vond een heuse Golden Retriever Party plaats. Jan Thans ging langs en ontmoette 495 honden.

NIEUW
05:50
Geselecteerd Speelt nu af

Q dj's testen alle rollercoasters in Vlaanderen

Het is vandaag Rollercoaster Friday! Als je gek bent van rollercoasters, dan hebben we goed nieuws: je kan de hele dag tickets voor pretparken winnen bij Qmusic. Maar niet iedereen houdt van een ritje op de achtbaan. Vincent Fierens en Jan Thans bijvoorbeeld. Daarom stuurden wij ze op één dag naar alle pretparken in Vlaanderen om daar ALLE rollercoasters uit te proberen. Een dag vol misselijkheid, blauwe plekken in wording en liters angstzweet.