Qmusic - Sam, Heidi & Wim

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Kabouters weten waarom Eliot niet door gaat in Songfestival

De Belgische inzending van het Songfestival raakte niet tot in de finale. De kabouters van Qmusic weten waarom.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Sam & Wim ontdekken live welk geslacht Heidi's kindje heeft!

Heidi is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze deze ochtend bekend in de Q-ochtendshow. Sam en Wim mochten ook live op de radio ontdekken welk geslacht het kindje heeft!

NIEUW
01:33
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi Van Tielen begint aan een nieuwe carrière... als mama

Heidi Van Tielen begint aan een nieuwe carrière... als mama

NIEUW
03:28
Geselecteerd Speelt nu af

Na Nederland komen Suzan & Freek ook Vlaanderen veroveren

Zeemzoet en wondermooi, perfecte woorden om Suzan & Freek te omschrijven. In Nederland zijn ze al helemaal hot en nu is ons land aan de beurt! Droom mee weg met "Als Het Avond Is".

NIEUW
01:35
Geselecteerd Speelt nu af

Laura Tesoro zingt haar nieuwe single UP

Kort en superkrachtig: Laura Tesoro brengt een powerversie van haar nieuwste single UP!

NIEUW
02:52
Geselecteerd Speelt nu af

Hilarisch: Qmusic-dj’s coveren K3

We vieren dit jaar 20 jaar K3 en Sam, Heidi & Wim vieren dat al te graag mee! Ze kruipen zelf als "K3 van den Aldi" in de huid van 'De 3 Biggetjes'. Zelfs Sam en Wim haalden hun mooiste zangkunsten boven voor deze cover (om over hun rode panty's en varkensoren nog maar te zwijgen). Een superleuk verjaardagscadeau voor de meisjes van K3! Geef vooral je ogen de kost en geniet van deze bedenkelijke versie van 'De 3 Biggetjes'. Om de 20ste verjaardag van K3 nog meer in de verf te zetten, geeft VTM KIDS tickets weg voor het verjaardagsconcert van de meidengroep. Een meet & greet met Hanne, Marthe en Klaasje is bovendien inbegrepen in de prijs. Deelnemen kan via de website vtmkids.be.

Qmusic - Maarten & Dorothee

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Maarten en Dorothee verrassen Medialaan-receptioniste

Vandaag is Receptionistendag! De ideale reden om Medialaan-receptioniste Kathleen eens te verrassen!

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Maarten en Dorothee bestellen alles, al-les, in de frituur

Gezond en evenwichtig eten is absoluut belangrijk, maar af en toe mag je toch eens zondigen en gewoon een vettige hamburger in je mond proppen, nee? Onder het motto: 'life is more than fitting in your jeans' vieren Maarten & Dorothee 'Internationale Anti-dieetdag' en dat is het perfecte excuus om naar de frituur te gaan en gewoon ALLES te bestellen! Natuurlijk krijgen Maarten & Dorothee dat met twee niet allemaal op, dus nodigden ze enkele luisteraars om mee te 'schransen'!

NIEUW
03:45
Geselecteerd Speelt nu af

"Na De Slimste Mens ben ik twee jaar slecht geweest"

Maarten & Dorothee stellen de 10 meest gegoogelde vragen over een Bekende Vlaming... aan die Bekende Vlaming zelf! De antwoorden op die vragen en de daaropvolgende (h)eerlijke en vaak hilarische babbels gieten ze in een nieuwe podcast. Deze week is de hoofdrol in de podcast voor... Olga Leyers! Olga Leyers werd met haar optreden in 'De Slimste Mens Ter Wereld' opeens als jong meisje heel snel heel bekend en dat heeft een serieuze impact op haar gehad. In de podcast gaat ze daar dieper op in en vertelt ze openhartig over het zwarte gat waarin ze na die periode viel... Bedankt om dit met ons te delen, Olga! Fijn om te zien dat je hier sterker bent uitgekomen!

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

Jelle Cleymans is bloednerveus om het verkeer te lezen

Jelle & Clara Cleymans kwamen langs in de studio omdat ze op zoek zijn naar figuranten voor de musical' 40-'45 én Daens. Maarten & Dorothee vonden dat de ideale gelegenheid om Jelle uit te dagen. Ooit verklapte hij hen namelijk dat hij als de dood is voor het verkeer te lezen. En zo geschiedde...

NIEUW
02:16
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe scoren Line & Victor op de slaapkamerquiz?

Maarten en Dorothee verrassen Line en Victor in bed.

NIEUW
00:26
Geselecteerd Speelt nu af

Maarten & Dorothee slaagden in de relatietest, met gevloek

They did it! Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe slaagden er vandaag, vrijdag 5 april, in om geblinddoekt en vastgeketend een volledige slaapkamer (met een bed, twee nachtkastjes en een kleerkast) in elkaar te steken in IKEA Wilrijk en overleefden zo de ultieme relatietest. Het duo deed er uiteindelijk 12 uur, 17 minuten en 43 seconden over, met het nodige gevloek

Qmusic - Live optredens

NIEUW
03:17
Geselecteerd Speelt nu af

Bastille zorgt voor zalig begin van het weekend met 'Joy'

Bastille zorgt bij Q voor een zalig begin van het weekend met deze liveversie van 'Joy'. Ze brengen hun hit ook in de liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'.

NIEUW
03:24
Geselecteerd Speelt nu af

Niels Destadsbader - Mee Naar Boven

PRIMEUR! Niels Destadsbader brengt zijn nieuw nummer, 'Mee Naar Boven', voor het allereerst live!

NIEUW
02:53
Geselecteerd Speelt nu af

De Romeo's worden beloond voor hun frietsaus

Een award kregen ze waarschijnlijk nog nooit voor hun frietsaus, maar daar dacht Vincent Fierens dus anders over. De Romeo's trakteerden het publiek op een song.

NIEUW
03:32
Geselecteerd Speelt nu af

O.T. wint 'Beste internationale doorbraak' en treedt op!

O.T. ging aan de haal met een Vinnie voor 'Beste internationale doorbraak' en bracht dan ook haar hit

NIEUW
04:06
Geselecteerd Speelt nu af

Bazart met Eefje De Visser is goud waard!

Mathieu van Bazart en de Nederlandse zangeres Eefje De Visser houden een intiem onderonsje in de Q-Ochtendshow. Bazart mocht een gouden plaat ontvangen van Sam en Wim voor hun album '2'. Een ingetogen versie van hun nummer 'Onder Ons' samen met Eefje De Visser maakte dat feestje compleet! Goed bezig!

NIEUW
04:09
Geselecteerd Speelt nu af

Het nationaal meezingmoment: 'Leef' van André Hazes Jr.

André Hazes Jr. live bij Qmusic met 'Leef'

Qmusic - Sean's drumcover

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Sean Dhondt en Shawn Mendes = 💥

Een nieuwe week, een nieuwe drumcover! Deze week neemt Sean 'In My Blood' van - bijna - naamgenoot Shawn Mendes onder handen. Een iets rustiger nummer dan de vorige, maar ook dit keer drumt Sean de ziel uit zijn lijf! Oppepper op donderdag? Check! ✔️

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Sean knalt 3 versnellingen hoger met Netsky!

Sean schakelt deze week drie versnellingen hoger en knalt 'Téquila Limonada' van Netsky aan flarden!

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Sean neemt 'Youngblood' onder handen

Een nieuwe week, een nieuwe drumcover! Sean gaf al een 'klein' voorproefje in het Sportpaleis van zijn drumtalent en wij wilden méér zien! Deze week herneemt hij 'Youngblood' van 5 Seconds of Summer en hij drumt alsof zijn leven ervan afhangt! Amen!

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Sean drumt erop los met 'Happy Now'!

Misschien wist je het nog niet, maar Sean is niet alleen een goede zanger, hij heeft ook behoorlijk wat drumtalent! Vorige week deed Sean het Sportpaleis helemaal daveren vanachter zijn drumstel met 'Youngblood' van 5 Seconds of Summer. En damn! Wat waren we onder de indruk! Vanaf deze week kan je wekelijks een nieuwe drumcover van hem verwachten! De eerste is een bangelijke versie van 'Happy Now' van Zedd & Elley Duhé.

Q-extra

NIEUW
02:59
Geselecteerd Speelt nu af

Q-dj's testen als 1e het grootste waterpark van België

Het grootste waterpark van België (meer dan 100 hindernissen!) is geopend en dus zijn Vincent Fierens & Jan Thans er als de kippen bij om het te gaan uittesten.

NIEUW
02:08
Geselecteerd Speelt nu af

Anne-Marie toont haar essentiële 'Anne-Marie-skills'!

Vandaag staat Anne-Marie in de Lotto Arena! Duizenden fans zullen meezingen met 'Alarm', '2002', 'Friends' en 'Ciao Adios', om maar enkele van haar hits op te noemen. Onze Marie kon Anne-Marie even strikken voor haar optreden en Anne-Marie toonde ons enkele essentiële talenten die haar zo typeren (buiten zingen natuurlijk). 😅🤪 P.S. Welkom terug Marie! We hebben je gemist!

NIEUW
02:55
Geselecteerd Speelt nu af

Ibe uit 'The Voice': "Ik was bijna gestopt met zingen"

Ibe uit 'The Voice van Vlaanderen' is een voorbeeld van het belang van een goede leerkracht. Toen hij wou stoppen met zingen, was er gelukkig zijn leerkracht Alano die in hem bleef geloven. In het kader van Rode Neuzendag 2019 praat Ibe hierover.

NIEUW
00:35
Geselecteerd Speelt nu af

Ariana Grande samen met Sam De Bruyn in de Carpool Karaoke!

Hopelijk zingt Ariana Grande geen Céline Dion tijdens de Q-World Tour of er zal er eentje niet tevreden zijn... Check hierboven hoe Sam keuvelt met Ariana tijdens zijn Carpool Karaoke!

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Sam De Bruyn tikt Ed Sheeran op de vingers

Ed Sheeran was het even uit het oog verloren om zich in te schrijven voor de Q-World Tour. Gelukkig heeft Sam dat snel rechtgezet.

NIEUW
02:10
Geselecteerd Speelt nu af

Jan Thans doet mee aan het WK Papieren Vliegtuigjes gooien!

Het belangrijkste kampioenschap ter wereld? Dat moet het WK papieren vliegtuigjes gooien zijn! Onze Jan Thans deed mee én won... NIET! Over naar Jan de vliegerman!