Sam, Heidi & Wim

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Dit is waarom Facebook en Instagram urenlang platlagen

Je hebt het waarschijnlijk wel gemerkt: het was urenlang onmogelijk om iets te posten op Facebook en Instagram. Influencers over het hele land radeloos, jongeren die thuis in real life moeten praten met hun ouders en ineens boeken beginnen te lezen ... de gevolgen van deze ramp zijn niet te overzien. Wij hebben - exclusief voor jullie - de beelden van hoe dit kon gebeuren...

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

De échte reden voor Joris zijn 100 rozen in Blind Getrouwd

Er was veel te doen rond Joris zijn geschenk voor zijn liefste Annelies in Blind Getrouwd. Een massa aan witte rozen, 100 welgeteld (of toch ongeveer)! Hij dacht daarmee te scoren maar zijn echtgenote Annelies liep niet echt warm voor zoveel witte rozen in "hare pompbak"! Nu blijkt dat Joris dat ideetje niet zelf had bedacht... en de echte breinen achter dit geschenk willen deze mislukking toch even rechtzetten!

NIEUW
04:52
Geselecteerd Speelt nu af

"Een ingenaaide pruik? Waar halen ze het vandaan?"

Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck kregen opnieuw een mystery guest over de vloer naar aanleiding van de ‘Top 500 van de 90’s’. Dokter Nellie De Donder en Jos Sneyers uit Wittekerke, beter bekend als Greet Rouffaer en Kürt Rogiers, werden herenigd in hun radioprogramma.

NIEUW
03:01
Geselecteerd Speelt nu af

Isabelle A zingt 'Hé Lekker Beest' samen met Heidi!

Heidi Van Thielen in duet met Isabelle A, dat klinkt zo!

NIEUW
05:38
Geselecteerd Speelt nu af

"Gek dat 'Leef' na 4 jaar plots boomt in België''

André Hazes Jr. is extreem populair bij jong en oud met zijn hit 'Leef'. Ook al is het nummer bijna 4 jaar oud, hij vindt het fantastisch dat 'Leef' nu ook de weg vond naar België. Dat had hij niet meer verwacht want oorspronkelijk deed het niet veel in België en dan ontploft het plots in 2018?! Hij stootte hier zelfs door tot nummer 1 in bepaalde hitlijsten, iets dat in Nederland zelfs niet gebeurde. 'Leef' is zijn lijflied, dus dat het zo geapprecieerd wordt is heerlijk. En over zijn lijf gesproken... hij toont met plezier zijn gigantische tattoo op zijn rug. Nu dat shirt nog uittrekken tijdens zijn live sessie in de lounge en wij zijn content! LEEF! 🎉

NIEUW
04:37
Geselecteerd Speelt nu af

Wim belt met Isaac van Hanson in de Q-Ochtendshow

Sam, Heidi en Wim kregen de kans om te bellen met Isaac, de oudste broer van de muziekgroep Hanson. Hij zat op de tourbus onderweg naar Brussel voor hun optreden vanavond in het Koninklijk Circus. Ook al treden ze op in het Koninklijk Circus, onze koning zal waarschijnlijk niet aanwezig zijn benadrukt Wim. Of hij dat erg vindt? "Ik ben nu wel een beetje teleurgesteld. Ik had graag gehad dat koning Filip kwam kijken naar onze show."

Maarten & Dorothee

NIEUW
00:43
Geselecteerd Speelt nu af

Proficiat Andy Peelman!

Leuk en mooi nieuws bij Maarten en Dorothee!

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Dany Verstraeten krijgt een verrassing

Ter gelegenheid van 30 jaar VTM kreeg Dany Verstraeten een verrassing. Hij krijgt zijn eigen straat op Medialaan.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Dorothee Vegas & Like Maarten remixen 'Hallo Allemaal'

“Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!” Dorothee Vegas & Like Maarten maakten een remix van dé monsterhit uit De Luizenmoeder!

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Een prinsessenverrassing voor Dorothee!

De prinses van vandaag? De jarige Dorothee! Dikke proficiat!

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

Kamal vertelt 2018 in 100 seconden

"Sterren komen, sterren gaan, ook al zijn ze straf. Alleen van Niels De Stadsbader, daar raken we nooit meer vanaf!" 😂 Kamal gaat de uitdaging aan om een jaaroverzicht van 2018 te maken in 100 seconden. Van Bo Van Spilbeeck en Bert en Ernie tot de gele hesjes en stakingen, alles propt hij erin! En dat helemaal op z'n Kamals!

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Dan win je een fan-tas-tische prijs en weet je niets meer

Maarten & Dorothee mochten een bangelijke prijs weggeven: een boottochtje met Little Mix in Amsterdam! 🛶 Soraya werd de gelukkige winnares van deze prachtprijs maar ze kon letterlijk even geen woord meer uitbrengen toen Maarten & Dorothee haar live opbelden op de radio... Zo schattig!

Live optredens bij Q

NIEUW
02:53
Geselecteerd Speelt nu af

De Romeo's worden beloond voor hun frietsaus

Een award kregen ze waarschijnlijk nog nooit voor hun frietsaus, maar daar dacht Vincent Fierens dus anders over. De Romeo's trakteerden het publiek op een song.

NIEUW
03:32
Geselecteerd Speelt nu af

O.T. wint 'Beste internationale doorbraak' en treedt op!

O.T. ging aan de haal met een Vinnie voor 'Beste internationale doorbraak' en bracht dan ook haar hit

NIEUW
04:06
Geselecteerd Speelt nu af

Bazart met Eefje De Visser is goud waard!

Mathieu van Bazart en de Nederlandse zangeres Eefje De Visser houden een intiem onderonsje in de Q-Ochtendshow. Bazart mocht een gouden plaat ontvangen van Sam en Wim voor hun album '2'. Een ingetogen versie van hun nummer 'Onder Ons' samen met Eefje De Visser maakte dat feestje compleet! Goed bezig!

NIEUW
04:09
Geselecteerd Speelt nu af

Het nationaal meezingmoment: 'Leef' van André Hazes Jr.

André Hazes Jr. live bij Qmusic met 'Leef'

NIEUW
LIVE
Geselecteerd Speelt nu af

Live

Kijk mee in de studio

NIEUW
03:14
Geselecteerd Speelt nu af

Laura Tesoro brengt haar oorwurm 'Mutual' akoestisch

Laura Tesoro brengt haar oorwurm 'Mutual' akoestisch en maakt deze koude donderdag meteen heel wat beter!

Sean's drumcover

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Sean Dhondt en Shawn Mendes = 💥

Een nieuwe week, een nieuwe drumcover! Deze week neemt Sean 'In My Blood' van - bijna - naamgenoot Shawn Mendes onder handen. Een iets rustiger nummer dan de vorige, maar ook dit keer drumt Sean de ziel uit zijn lijf! Oppepper op donderdag? Check! ✔️

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Sean knalt 3 versnellingen hoger met Netsky!

Sean schakelt deze week drie versnellingen hoger en knalt 'Téquila Limonada' van Netsky aan flarden!

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Sean neemt 'Youngblood' onder handen

Een nieuwe week, een nieuwe drumcover! Sean gaf al een 'klein' voorproefje in het Sportpaleis van zijn drumtalent en wij wilden méér zien! Deze week herneemt hij 'Youngblood' van 5 Seconds of Summer en hij drumt alsof zijn leven ervan afhangt! Amen!

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Sean drumt erop los met 'Happy Now'!

Misschien wist je het nog niet, maar Sean is niet alleen een goede zanger, hij heeft ook behoorlijk wat drumtalent! Vorige week deed Sean het Sportpaleis helemaal daveren vanachter zijn drumstel met 'Youngblood' van 5 Seconds of Summer. En damn! Wat waren we onder de indruk! Vanaf deze week kan je wekelijks een nieuwe drumcover van hem verwachten! De eerste is een bangelijke versie van 'Happy Now' van Zedd & Elley Duhé.

Q-extra

NIEUW
03:31
Geselecteerd Speelt nu af

De Gouden Vinnie voor 'Beste jubileum' en Dany Verstraeten

VTM NIEUWS-boegbeeld Dany Verstraeten mocht de Gouden Vinnie voor 'Beste jubileum' komen ophalen, voor de dertigste verjaardag van VTM

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

De Vinnie Award voor 'Beste gevecht' is voor Sieg De Doncker

In het VTM-programma Boxing Stars bokste Sieg De Doncker zich naar de overwinning tegen Andy Peelman. Daarvoor werd Sieg beloond met een award voor 'Beste gevecht'.

NIEUW
03:15
Geselecteerd Speelt nu af

Kürt Rogiers wint prestigieuze lifetime achievement Vinnie

Kürt zit al sinds 1996 in het vak. Zijn carrière is dus even oud als de vriendin van Fierens: dat is bijzonder indrukwekkend. Of hij nog dromen heeft voor de toekomst? "Ik wil heel graag nog in een kindermusical een echte slechterik spelen!" Deze Lifetime Achievement Vinnie gaat nu prachtig staan shinen in zijn prijzenkast (move over Story Award die er al stond te blinken)!

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Tom Helsen verrast de mama van Vincent Fierens

Qmusic-dj Vincent Fierens verraste zijn mama voor Internationale Wereld Vrouwendag. Hij slaagde erin om Tom Helsen naar zijn mama te sturen om haar daar voor de deur te verrassen met een live-versie van ’They Don’t Make ‘em Like You Anymore’. Vincents mama vond de verrassing naar eigen zeggen fantastisch.

NIEUW
02:29
Geselecteerd Speelt nu af

Marie openhartig: daarom is ze even niet op de radio

Marie is eventjes niet op de radio te horen. Dat besliste ze zelf, en ze legt nu ook uit waarom: “Hoe ist?” is helemaal geen evidente vraag. Vandaag zou ik “goed!” antwoorden én het menen maar morgen misschien niet. Het is heel raar om te beseffen dat je jezelf niet meer zo goed kan volgen, dat het niet meer lukt om elke dag genoeg energie bij elkaar te sprokkelen om de mooiste job ter wereld te kunnen doen. Dat is raar en heel eerlijk, ook beangstigend. “Oei” dacht ik een paar weken geleden. Ik heb daarom even afstand genomen, van de radio en ook online maar ik zou mezelf niet zijn als ik niet deelde hoe het vandaag met mij gaat. Want misschien kan ik jou helpen, door te laten weten dat het oké is om niet altijd je shit together te hebben, dat je niet alleen bent en dat het soms kut is maar ook dat het goed komt. Always look on the bright side of life, zei ik altijd om 22u15 op de radio maar ik kan niet preachen waar ik zelf nu even naar op zoek ben. Tot snel! Marie

NIEUW
02:54
Geselecteerd Speelt nu af

Sean Dhondt brengt nr1 van de Top 500 vd 90's

'Wannabe' van de Spice Girls is de nummer 1 in de Top 500 van de 90's van Qmusic, de lijst met de 500 beste platen van 1990 tot 1999. Het nummer werd op een speciale manier gebracht door Qmusic-dj Sean Dhondt. Hij zong een intieme versie van 'Wannabe', wat voor het nodige kippenvel zorgde. De Spice Girls kondigden vorig jaar aan dat ze in 2019 een reünie-tour doen, wat de Q-luisteraars én fans duidelijk aan het stemmen heeft gezet. 'Rhythm Is A Dancer' van Snap!, de nummer 1 van vorig jaar, staat dit jaar op de derde plaats en moet dus ook Nirvana laten voorgaan met 'Smells Like Teen Spirit'. Nirvana haalde met het nummer in 2017 nog de eerste plaats.