Sam, Heidi & Wim

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Jan en Romina uit ‘Boer zkt Vrouw’ zijn tijdelijk dakloos

Romina, de gelukkige dame die in ‘Boer zkt Vrouw’ boer Jan aan de haak sloeg, is momenteel bij hem op bezoek in Australië. Dat loopt echter niet helemaal van een leien dakje, vertelde ze vanmorgen in de ochtendshow van Qmusic. “Jans huis is gedeeltelijk weggeblazen tijdens een storm.”

NIEUW
03:09
Geselecteerd Speelt nu af

Adil El Arbi & Bilall Fallah vieren kerst met Will Smith

Adil El Arbi en Bilall Fallah vieren kerstfeest met Will Smith

NIEUW
03:25
Geselecteerd Speelt nu af

Britney Spears was uit op nummer van Belle Perez

Vandaag, vrijdag, komen de Qmusic-luisteraars te weten wie er op nummer 1 staat in de Top 500 van de 00′s. Het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck mocht daarom ook de laatste mystery guest ontvangen in de ochtendshow: Belle Perez. De zangeres brak door in de Zeroes met het nummer ‘Hello World’ en daar moest ze ook iets over kwijt: “Het klinkt nu heel bizar, maar het is echt waar: Britney Spears wilde ‘Hello World’”, bekende Belle. “Mijn producers hebben dan beslist om het nummer in België op te nemen. Dat is dan in Amerika uitgekomen, waar ik dan ook een hele tour heb gedaan en dan via de Europese landen terug naar België en Nederland ben gekomen.”

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Klaasje is de kluts kwijt

Hanne, Marthe en Klaasje kunnen met pensioen, want de nieuwe K3 is in de Qmusic-ochtendshow opgestaan: Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen. K3 kwam vanmorgen, donderdag 20 december, vertellen wat ze volgend jaar gaan doen, want de groep bestaat 20 jaar. Qmusic zit deze week in de Top 500 van de 00's, dus brachten de meisjes ook de Zeroes-hit 'Alle Kleuren'. Hanne, Marthe en Klaasje hadden tijdens het nummer een opdracht voor het Qmusic-ochtendtrio: Sam, Wim en Heidi moesten invallen tijdens het laatste refrein, waardoor zelfs Klaasje even de kluts kwijt was.

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Regi en Milo over ‘Ordinary’: “Na halve dag al op nummer ”

“We hebben nog een tweede nummer liggen, ja”, verklapten Regi en Milo Meskens vandaag in de ochtendshow van Qmusic bij Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen. Ze kwamen er hun eerste samenwerking ‘Ordinary’ live brengen. Sam vroeg zich af of er meer Milo-Regi-combinaties komen in de toekomst. “Ik denk dat we daar allebei zeker voor openstaan eigenlijk”, vertelde Milo. Op de vraag of Milo geen spijt heeft dat hij verteld heeft dat ‘Ordinary’ over zijn ex gaat die hem bedrogen heeft, reageerde Milo met ‘no comment’. Sam vroeg meteen of er gedoe was. “Ook no comment”, lachte Milo. “Het belangrijkste is dat het iets in gang heeft gezet. Na een halve dag stond het op nummer één in iTunes.”

NIEUW
02:51
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe gaat het nog met Kris & Yves?

Vanmorgen, dinsdag 18 december, kregen Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck Kris & Yves als mystery guests over de vloer in de ochtendshow van Qmusic naar aanleiding van de Top 500 van de 00's. Het duo is bekend van hun wekelijkse rubriek in Man Bijt Hond in de Zeroes. "Het is al zo lang geleden dat ik jullie gezien heb, dat ik even moet nadenken wie van jullie twee Kris en wie Yves is", lachte Sam. Maar hoe gaat het nu met Kris & Yves? "Het gaat goed met ons. We worden nog altijd herkend, alleen meer door oudere vrouwen, zoals in een rusthuis. En als je op de markt komt in Haacht dan zeggen ze: wanneer komen jullie nog eens op tv? Dan moeten wij eens mailen naar Woestijnvis, hé", vertelde Kris. "We zijn nog altijd even goede vrienden als toen, maar Kris is nog altijd gene simpele", voegde Yves er al lachend aan toe.

Maarten & Dorothee

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Dorothee Vegas & Like Maarten remixen 'Hallo Allemaal'

“Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!” Dorothee Vegas & Like Maarten maakten een remix van dé monsterhit uit De Luizenmoeder!

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Een prinsessenverrassing voor Dorothee!

De prinses van vandaag? De jarige Dorothee! Dikke proficiat!

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

Kamal vertelt 2018 in 100 seconden

"Sterren komen, sterren gaan, ook al zijn ze straf. Alleen van Niels De Stadsbader, daar raken we nooit meer vanaf!" 😂 Kamal gaat de uitdaging aan om een jaaroverzicht van 2018 te maken in 100 seconden. Van Bo Van Spilbeeck en Bert en Ernie tot de gele hesjes en stakingen, alles propt hij erin! En dat helemaal op z'n Kamals!

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Dan win je een fan-tas-tische prijs en weet je niets meer

Maarten & Dorothee mochten een bangelijke prijs weggeven: een boottochtje met Little Mix in Amsterdam! 🛶 Soraya werd de gelukkige winnares van deze prachtprijs maar ze kon letterlijk even geen woord meer uitbrengen toen Maarten & Dorothee haar live opbelden op de radio... Zo schattig!

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

An Lemmens heeft een nieuw lief!

Maarten & Dorothee stellen elke week de 10 meest gegoogelde vragen over een Bekende Vlaming... aan die Bekende Vlaming zelf! Deze week is de hoofdrol in de podcast voor An Lemmens en zij verklapte hen dat er een nieuwe man in haar leven is. Love is in the air! Wie de mysterieuze man is, blijft voorlopig nog een groot geheim, maar we zijn erg blij voor haar. We wensen haar en haar nieuwe liefde het allerbeste!

NIEUW
01:51
Geselecteerd Speelt nu af

'Ellie' wordt 'Ella' voor Maarten

Maarten is terug uit vaderschapsverlof en als verrassing hebben de Q-dj's een speciaal cadeautje voor hem gemaakt. Zijn dochtertje heet Ella en dus maakten ze een nieuwe versie van 'Ellie' van Regi... mét bijhorende videoclip! (Kijk zeker tot het einde, daar vind je nog een leuke verrassing van één van zijn idolen! )

Live bij Q

NIEUW
04:11
Geselecteerd Speelt nu af

Nielson zingt 'Kapot'

Nielson covert Torn en brengt 'Kapot'

NIEUW
03:24
Geselecteerd Speelt nu af

Nielson tovert "Can't Feel My Face" om tot "Als We Dansen"!

Daar is Nielson weer! Zoals elke woensdag neemt hij ook deze week een knalplaat onder handen. Dit keer is "Can't feel my face" van The Weeknd aan de beurt.

NIEUW
04:47
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi en Maureen brengen nr. 1 : Dear Mr. President van P!nk

'Dear Mr. President' van P!nk is de nieuwe nummer 1 in de Top 500 van de 00's van Qmusic, de lijst met de 500 beste platen van 2000 tot 2010. Het nummer werd op een speciale manier gebracht: Qmusic-dj's Heidi Van Tielen en Maureen Vanherberghen zongen het ingetogen nummer met hun twee. Dat zorgde voor het nodige kippenvel.

NIEUW
04:58
Geselecteerd Speelt nu af

Belle Perez verrast met een medley uit de 00's.

1 en al hits!

NIEUW
03:37
Geselecteerd Speelt nu af

K3 zingt 'Alle Kleuren'

Hanne, Marthe en Klaasje kunnen met pensioen, want de nieuwe K3 is in de Qmusic-ochtendshow opgestaan: Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen. K3 kwam vanmorgen, donderdag 20 december, vertellen wat ze volgend jaar gaan doen, want de groep bestaat 20 jaar. Qmusic zit deze week in de Top 500 van de 00's, dus brachten de meisjes ook de Zeroes-hit 'Alle Kleuren'.

NIEUW
04:46
Geselecteerd Speelt nu af

Nielson en 'De man die niet kan gaan'

Een nieuwe parel van Nielson en 'De man die niet kan gaan'.

Sean's drumcover

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Sean Dhondt en Shawn Mendes = 💥

Een nieuwe week, een nieuwe drumcover! Deze week neemt Sean 'In My Blood' van - bijna - naamgenoot Shawn Mendes onder handen. Een iets rustiger nummer dan de vorige, maar ook dit keer drumt Sean de ziel uit zijn lijf! Oppepper op donderdag? Check! ✔️

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Sean knalt 3 versnellingen hoger met Netsky!

Sean schakelt deze week drie versnellingen hoger en knalt 'Téquila Limonada' van Netsky aan flarden!

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Sean neemt 'Youngblood' onder handen

Een nieuwe week, een nieuwe drumcover! Sean gaf al een 'klein' voorproefje in het Sportpaleis van zijn drumtalent en wij wilden méér zien! Deze week herneemt hij 'Youngblood' van 5 Seconds of Summer en hij drumt alsof zijn leven ervan afhangt! Amen!

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Sean drumt erop los met 'Happy Now'!

Misschien wist je het nog niet, maar Sean is niet alleen een goede zanger, hij heeft ook behoorlijk wat drumtalent! Vorige week deed Sean het Sportpaleis helemaal daveren vanachter zijn drumstel met 'Youngblood' van 5 Seconds of Summer. En damn! Wat waren we onder de indruk! Vanaf deze week kan je wekelijks een nieuwe drumcover van hem verwachten! De eerste is een bangelijke versie van 'Happy Now' van Zedd & Elley Duhé.

Q-extra

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Theo Francken gaat lopen... met Sam

Sam is vanaf nu 'de Meeloper' in een gloednieuwe podcast. Hij loopt elke week mee met een BV en geeft daarmee een inkijk in zijn of haar leven. Check de postcast op qmusic.be De sportieveling van deze week? De populairste politicus van Vlaanderen, Theo Francken!

NIEUW
02:46
Geselecteerd Speelt nu af

Q brengt singles samen op Valentijn tijdens Q-MasQuerade

Jaar en dag was Valentijn hét feest voor alle dolverliefde koppeltjes. Daar maken wij dit jaar een einde aan! Ben jij nog vrijgezel en ben je het swipen op Tinder of nutteloos daten beu? Dan is er de Q-Masquerade! Het opzet is simpel: jij vult onderstaande vragenlijst in, wij zoeken een wetenschappelijk onderbouwde match voor jou. De vragenlijst is opgesteld door de experten van Blind Getrouwd en we hoeven je niet meer te vertellen dat daar soms bijzonder geslaagde combo's uit komen. Als we een match voor jou gevonden hebben brengen we je vanaf 4 februari persoonlijk op de hoogte. Je krijgt dan een persoonlijke uitnodiging voor het Q-Masquerade event in Wilrijk op 14 februari. Jouw werk die avond? Jouw match zoeken! Succes tijgers!

NIEUW
00:31
Geselecteerd Speelt nu af

The Sound Of Q

Sound on! Het Geluid is terug! 🎶🤗

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Dansen op P!nk kan ernstige gevolgen hebben

Muziek van P!nk uit The Greatest Showman + de bureaustoelen uit de studio? Dan krijg je dit! 🤣

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

Gelukkig nieuwjaar!

Qmusic wenst jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar!

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Kan jij deze iconische dansmoves uit de 00's nog?

Wie kent ze nog? Wie kan ze nog dansen? Laat jullie volledig gaan!