Rode Neuzen Dag

NIEUW
03:34
Geselecteerd Speelt nu af

Koen, Jonas, Nathalie en Niels brengen 'Heel mijn hart'

De vierde editie van Rode Neuzen Dag zal 423.335 jongeren 'sterker' kunnen maken. Er werd in totaal meer dan 4.315.197 euro opgehaald. Vrijdag werd Rode Neuzen Dag afgesloten met een concert in het Sportpaleis. Eén van de hoogtepunten was het optreden van Koen Wauters, Jonas Van Geel, Nathalie Meskens en Niels Destadsbader. Zij zongen 'Heel mijn hart' van Clouseau, dat speciaal voor Rode Neuzen Dag in een nieuw jasje was gestoken.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Nathalie Meskens onthult het geslacht van haar kindje

Nathalie Meskens (37) heeft het geslacht van haar baby bekendgemaakt tijdens Rode Neuzen Dag XL. Ze deed dat voor een bomvol Sportpaleis. De actrice wordt binnenkort mama van een dochtertje. “Ik krijg van iedereen de vraag wat het nu wordt, dus ik zal het verklappen. We krijgen een meisje.”

NIEUW
03:04
Geselecteerd Speelt nu af

Meer dan 4 miljoen euro ingezameld voor Rode Neuzen Dag!

Of heel Vlaanderen vandaag rood kleurde voor Rode Neuzen Dag? En of! En dan moest de apotheose in de vorm van de grootse slotshow nog komen. Die kon je hier en op VTM live volgen. Uiteindelijk werd maar liefst 4.315.197 euro ingezameld! Daarmee kunnen meer dan 423.000 jongeren geholpen worden.

NIEUW
01:33
Geselecteerd Speelt nu af

Koen en Jonas zingen een liedje van Robbie Williams

Vanavond komen onder meer Mabel, Duncan Laurence, K3 en Blackwave het beste van zichzelf geven in het Sportpaleis in Antwerpen. Koen Wauters en Jonas Van Geel praten de show aan elkaar. Tijdens het muzikale feest worden alle actievoerders van de Rode Neuzen Dag bedankt en wordt het ingezamelde totaalbedrag bekend gemaakt.

NIEUW
03:42
Geselecteerd Speelt nu af

Rode Neuzen Dag Ursulinen Mechelen

Zo beleefden de Ursulinenschool in Mechelen hun Rode Neuzen Dag.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Iedereen in het rood voor Rode Neuzen Dag

Eindelijk is het zover: heel Vlaanderen kleurt vandaag rood voor Rode Neuzen Dag. Vanavond volgt de apotheose in de vorm van een slotshow die vanaf 20.40 uur op VTM te zien is. Op het einde van de show weten we hoeveel projecten scholen kunnen opzetten en hoeveel jongeren geholpen zijn met #generationstronger. In afwachting van de show staat er nog heel wat te gebeuren. Lees het hier.