The Voice - liveshows

NIEUW
02:38
Geselecteerd Speelt nu af

Aloe Blacc brengt live 'SOS'

Aloe Blacc brengt 'SOS', een nummer geschreven door de overleden DJ Avicii.

NIEUW
02:42
Geselecteerd Speelt nu af

Koen en Wannes zorgen voor spetterende reünie van team Koen

Koen en Wannes bouwen een feestje met heel team Koen! Ze zingen samen 'Can't Stop This Feeling' van Justin Timberlake.

NIEUW
02:06
Geselecteerd Speelt nu af

Bram en zijn gitaar gaan ervoor met 'Like I Love You'

Bram zingt 'Like I Love You' van Lost Frequencies en begeleidt zichzelf op gitaar.

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Jazz-Lynn, Natalia én koor brengen 'Pray' van Sam Smith

Jazz-Lynn brengt samen met haar coach én een gigantisch koor 'Pray' van Sam Smith.

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

Soulvol duet van Alex Callier & Margarita

Alex Callier en Margarita zingen samen 'I've Got You Under My Skin' van Ben l'Oncle Soul.

NIEUW
02:08
Geselecteerd Speelt nu af

Handjes op elkaar voor Ibe en 'Shotgun'

De handjes gaan op elkaar voor Ibe uit team Koen. Hij brengt 'Shotgun' van George Ezra.

The Voice - Battles

NIEUW
06:16
Geselecteerd Speelt nu af

Girlpower met 'Tightrope' van Nisrine & Margarita

Na de voorbereiding volgt het echte werk: Alex stuurt zijn twee powerzangeressen Nisrine en Margarita het podium op voor één van de moeilijkste battles. Dat heeft alles te maken met de songkeuze, Tightrope van Janelle Monáe, een nummer met een hoog tempo, hoge noten en weinig adempauzes. “Bovendien hebben jullie een volledig telefoonboek aan tekst vanbuiten moeten leren”, zegt Bart.

NIEUW
06:18
Geselecteerd Speelt nu af

Charlotte & Elise brengen dromerige 'Fade Into You'

“Die twee bij elkaar, dat is de perfecte battle”, zegt Alex vol verwachting over het frêle stemgeluid van Charlotte en het mooie timbre van Elise. Alex vertrouwt de dames dan ook één van zijn absolute lievelingsnummers toe, Fade Into You van Mazzy Star. Maar kunnen Charlotte en Elise de hoge verwachtingen van hun coach ook inlossen?

NIEUW
08:39
Geselecteerd Speelt nu af

Elien & Jazz-Lynn zingen een betoverende versie van 'Angel'

Jazz-Lynne en Elien lieten tijdens hun knockout hun power al zien en horen, nu moeten ze proberen te ontroeren met Angel van Sarah McLachlan. De dames zijn alvast blij dat ze samen op het podium mogen staan: “Dat gaat iets moois geven”, verzekeren ze. Natalia is het daarmee eens: “Ik heb twee mensen samen gezet die het allebei zo goed doen, dat ik veel spijt heb dat ik ze niet allebei kan meenemen”.

NIEUW
07:46
Geselecteerd Speelt nu af

'Hurt Somebody' van Benjamin & Fee zorgt voor sfeer

In de laatste battle voor de liveshows nemen steward Benjamin en ex-team Alex, Fee het tegen elkaar op. Zij horen elkaar voor het eerst zingen tijdens de workshop en zijn onder de indruk. “Ik had meteen een wauw-gevoel toen we samen zongen”, zegt Benjamin. Natalia verrast hen met de break up song Hurt Somebody van Noah Kahan en Julia Michaels, waarbij inleving hun grootste werkpunt vormt. “Het moét raken”, verzekert hun coach hen. Wie zingt met het meeste gevoel en strijkt het allerlaatste liveshow-ticket op?

NIEUW
07:31
Geselecteerd Speelt nu af

Glen & Christophe brengen 'Champagne Supernova'

Christophe en Glen zijn de laatste twee die Alex laat battelen. “Twee intimistische gasten met een uitgesproken stem die moeten bewijzen dat ze iets anders kunnen”, verklaart de coach zijn keuze. Alex wil het rockgehalte van de twee mannen testen met Champagne Supernova van Oasis. “Dit is volledig buiten onze comfortzone”, klinkt het. Zullen de twee zich toch volledig smijten op het podium?

NIEUW
07:08
Geselecteerd Speelt nu af

Miro en Daria brengen het krachtige 'Say Something'

“Ze zongen allebei een ballad tijdens de Knockouts, nu is het tijd voor iets anders”, meent hun coach, die het uptemponummer Say Something van Justin Timberlake & Chris Stapleton heeft gekozen. Geen gemakkelijke opdracht, want ze zullen zowel ritme als tempo in de gaten moeten houden. “Ik vond dit mooier dan de versie van Timberlake", zegt Koen na hun performance. Welke stem kan Natalia het meest bekoren?

The Voice - Blind Auditions

NIEUW
04:36
Geselecteerd Speelt nu af

Rune brengt een eigen, intieme versie van Skyscraper

Het zangtalent van Rune werd ontdekt door haar beste vriendin. Sindsdien is ze niet meer te stoppen en zingt ze naar hartenlust. Vrijdag brengt ze haar gitaar mee voor een intieme versie van Skyscraper van Demi Lovato.

NIEUW
03:49
Geselecteerd Speelt nu af

Powerstem Zeynep waagt kans met Redbone

Powerstem en attitude? Uitzendconsulente Zeynep heeft het allebei. Dat vertaalt zich ook in haar excentrieke nummerkeuze, Redbone van Childish Gambino.

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Samira waagt kans met All I ask van Adele

“Ik ga nog eens zot doen”, dacht de 41-jarige Samira toen ze zich inschreef voor The Voice. In de tv-archieven van VTM duikt ze al eens op als klein meisje dat deelnam aan de Soundmixshow met Bart Kaëll. Zingen verdween nadien op een zijspoor. Met All I Ask van Adele wil ze haar muziekcarrière terug aanzwengelen.

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

Ervaren Peter scoort met Make It Rain

Ook Peter komt niet zonder ervaring het podium op. Hij speelde al in verschillende rockbands en heeft intussen ook zijn eerste Nederlandstalige cd opgenomen. Voor zijn Blind Audition koos hij toch voor een Engelstalig nummer, Make It Rain van Foy Vance.

NIEUW
04:34
Geselecteerd Speelt nu af

Krijgt Nick de coaches aan het dansen met I Wish?

“De meest legendarische Battle-kandidaat uit de geschiedenis van The Voice van Vlaanderen”, zo kondigt An Lemmens Nick aan. Hij nam het in het eerste seizoen op tegen de drie zusjes Vinken. Nadien begon hij in verschillende bands te spelen, ervaring die hij meeneemt naar zijn tweede deelname. Met I Wish van Stevie Wonder wil hij iedereen in de studio aan het dansen krijgen.

NIEUW
03:45
Geselecteerd Speelt nu af

Moran brengt slow naar de studio met Slow Down

Moran bracht haar mama mee, die haar inschreef voor de audities. Bij het afdwalen op YouTube ontdekte Moran de muziek van Nina Simone en sindsdien is ze weg van jazz en instrumental. Voor haar Blind Audition koos ze voor een soulnummer dat helemaal in haar straatje past, Slow Down van India.Arie.

The Voice - Knockouts

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Wannes en zijn zachte stem brengen Candy van Paolo Nutini

“Spijtig dat we tegen elkaar uitkomen”, zeggen Tars en Wannes, twee muzikale West-Vlamingen die na de Blinds goede vrienden zijn geworden. Wannes gaat met zijn zachte stem voor Candy van Paolo Nutini.

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

Kan Vanessa haar stem temperen?

“Less is more is voor jou uitgevonden”, zegt Koen over Vanessa. Ze heeft een klok van een stem, maar die zal ze moeten temperen voor het nummer I Want To Know What Love Is van Mariah Carey.

NIEUW
01:28
Geselecteerd Speelt nu af

Tars brengt een eigen versie van Envoi van Absynthe Minded

“Spijtig dat we tegen elkaar uitkomen”, zeggen Tars en Wannes, twee muzikale West-Vlamingen die na de Blinds goede vrienden zijn geworden. Tars brengt een eigen versie van Envoi van de Vlaamse groep Absynthe Minded.

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

Somalia richt zich vrijdag tot God met When You Believe

Ook American girl Somalia richt zich vrijdag tot God met When You Believe van Withney Houston.

NIEUW
01:56
Geselecteerd Speelt nu af

Wordt het 'easy' voor Piet met Easy?

Easy van de Commodores is allesbehalve easy, weet Piet, die het nummer al vele jaren zingt. Toch hoopt hij hiermee een Battle-ticket te verzilveren.

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

Rockzangeres Petra verbaast zelfs coach Bart met nummerkeuze

Petra zorgt met haar keuze voor Make You A Believer van Sass Jordan voor een primeur in team Bart: “Dit is de eerste keer dat het mij overkomt dat een kandidaat een liedje kiest dat ik niet ken”, zegt een verbaasde coach.

The Voice - extra

NIEUW
01:44
Geselecteerd Speelt nu af

Throwback naar het duet van Natalia en Anne-Marie

THROWBACK: Die ene keer dat Natalia samen met Anne-Marie op het podium van The Voice van Vlaanderen stond!

NIEUW
02:46
Geselecteerd Speelt nu af

Kandidaten 'The Voice' openhartig tijdens zalige massage

Het zijn stresserende tijden voor de kandidaten van 'The Voice van Vlaanderen'. Tijd voor een deugddoende massage en eerlijke babbel.

NIEUW
03:30
Geselecteerd Speelt nu af

Throwback! Ed Sheeran op het podium bij 'The Voice'

Er zijn al heel wat grote namen gepasseerd tijdens de liveshows van 'The Voice van Vlaanderen'. Nu vrijdag komt bijvoorbeeld Bastille opnieuw langs voor een performance. Maar ook Ed Sheeran stond enkele jaren geleden op het podium van 'The Voice'!

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

High Hopes

Zij mogen naar de liveshows van The Voice van Vlaanderen

NIEUW
01:48
Geselecteerd Speelt nu af

Ex-finalisten openen het nieuwe seizoen van The Voice

Laura Tesoro, Robby Longo, Dries en Luka openen het nieuwe seizoen van The Voice Van Vlaanderen met een knaller van formaat.

NIEUW
02:28
Geselecteerd Speelt nu af

De coaches delen hun eerste podiumervaringen

Ontdek hier welk nummer de coaches zongen toen ze voor het eerst optraden