Trending Shorts

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Supermarktketen Walmart en de movie cars

De Amerikaanse supermarktketen Walmart komt met een flitsende commercial om zijn pick-up service onder de aandacht te brengen. Je kan nu je boodschappen online bestellen en ophalen in de supermarkt. Om te tonen hoe snel deze service is, koos de supermarkt voor de bekendste auto’s uit de filmgeschiedenis. De spot is gelanceerd tijdens de uitreiking van de Golden Globes.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Man breekt in bij bloemist terwijl zijn dochtertje erbij is

De politie van de Amerikaanse stad Tulsa is op zoek naar deze inbreker. De man zal niet meteen “vader van het jaar” worden, want hij had gewoonweg zijn dochtertje meegenomen naar de inbraak. Het kleine meisje loopt rond terwijl haar papa de deur van het gebouw forceert. Wanneer hij binnengaat, laat hij het kind buiten alleen achter, waar het meisje zonder schoenen aan door het vuil loopt. De lokale politie zegt geschokt te zijn door de camerabeelden.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Vrouw kiest opvallende kapsels: trompet, kerstboom of fiets?

Laetitia Ky is 22 en komt uit Ivoorkust. De jonge vrouw is vaak uren bezig met het perfectioneren van haar unieke kapsels. Met behulp van draden, snoeren, wol en ijzerdraad maakt ze er de creatiefste kunstwerken in. Laetitia heeft meer dan 161.000 volgers op de socialenetwerksite Instagram, waar ze naar hartenlust experimenteert met onder meer een ezel, wapen, theekan, paraplu of pompoen in het haar.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Jongen zakt door ijs, maar brandweer grijpt snel in

In de Amerikaanse staat Illinois zakte zondag een kind door het ijs. De brandweer was snel ter plaatse en kreeg de elfjarige jongen weer op het droge.

NIEUW
00:27
Geselecteerd Speelt nu af

Drone trekt tand van meisje uit

Bindt je touwtje niet aan een deur zoals in de meeste stripverhalen. Tegenwoordig gebruik je een drone om melktanden uit te trekken. Snel en pijnloos volgens dit meisje.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Zo red je een hond uit een ijzig meer

In Amerika redde eergisteren een brandweerman een hond uit een ijskoud meer in Lone Tree (Colorado). Met behulp van een droogpak en een veiligheidslijn kreeg hij Bri op het droge.

Moet je zien!

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Ingesneeuwde meteoroloog graaft zich letterlijk naar buiten

Op beelden is te zien hoe meteorologen ingesneeuwd zijn op de Kasprowy-berg in Polen. Er is bijna twee meter sneeuw gevallen.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

En toen werd alles oranje: enorme zandstorm slokt alles op

Op oudjaar doemde deze onheilspellende wolk stof en zand op in de Australische deelstaat New South Wales. Inwoners rond Dubbo en Boona Mount zagen hoe de wolk alles opslokte en de hemel oranjerood kleurde.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Zo telden New Yorkers af naar 2019

Naar goede gewoonte verzamelden er ook dit jaar weer tienduizenden mensen op Times Square in New York om samen af te tellen naar het nieuwe jaar.

NIEUW
00:36
Geselecteerd Speelt nu af

Poetin begeeft zich op glad ijs voor hockeywedstrijd

De Russische president Vladimir Poetin heeft deelgenomen aan een ijshockeywedstrijd op het Rode Plein in Moskou.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Deze kapper is net Edward Scissorhands, maar dan in het echt

De Spanjaard Alberto Olmedo is net Edward Scissorhands, maar dan in het echt. De kapper gebruikt messen, dolken, vuur en jawel, klauwen.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Want soms is een slee niet voldoende voor de Kerstman

Deze Amerikaanse Kerstman is een echte durfal. Hij sprong met een oplaasbaar rendier uit een vliegtuig.