Gaming

NIEUW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Nieuwe Terminator-game vindt plaats 30 jaar na Judgement Day

Liefhebbers van de Terminator-films kunnen vanaf 15 november aan de slag in een nieuwe game van ontwikkelaar Teyon. Het verhaal van de singleplayershooter is gebaseerd op de eerste twee films en het speelt zich af in post-apocalyptisch Los Angeles, bijna 30 jaar na Judgment Day. Je speelt een soldaat die het doelwit wordt van de griezelige robots van Skynet.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

20 jaar later: de "Definitive Edition" van Age of Empires II

20 jaar later: de "Definitive Edition" van Age of Empires II

NIEUW
01:44
Geselecteerd Speelt nu af

Google laat je gamen zonder spelconsole

Google lanceert dinsdag een streamingdienst voor games. Het bedrijf gaat dus spelletjes streamen naar alle mogelijke toestellen: niet alleen naar computers en televisies, het werkt ook op sommige smartphones. Streaming kan een echte revolutie veroorzaken in de markt, want het maakt spelconsoles zoals Xbox en Playstation overbodig. VTM Nieuws kon al met de dienst aan de slag.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Deze games maken indruk op groots Xbox-feest in Londen

Met een barrage van enkele tientallen games lanceert Xbox, het videogamemerk van technologiereus Microsoft, dit weekend zijn nieuwe offensief naar de gamer. Ze werden voorgesteld op X019, een fanfeest in Londen waar duizenden gamers de nieuwe titels dit weekend mogen uitproberen. Maar wij waren er eerst.

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

In Bee Simulator verken je wereld door ogen van bij

Het videospel werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met imkers en is volgens de makers even leuk als leerzaam.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

4.000 Japanners uit hun dak bij gametoernooi

De vierduizend zitjes voor de Rainbow Six Siege Pro League Finals in Japan waren in een uur uitverkocht. Wereldwijd volgen miljoenen via livestreams de wedstrijden van deze tactische shooter, waarin naadloos teamwork net zo zwaar doorweegt als bovenmenselijke reflexen.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Belgische moeder ging naar Nederland voor een abortus

Voor Tania Helsmond was het een uitgemaakte zaak toen ze zwanger werd. Haar eerste kind was nog geen jaar oud. Er meteen een tweede bij, zagen zij en haar man niet zitten. Alleen was ze op dat moment verder dan twaalf weken in haar zwangerschap en kon ze in België niet terecht.

NIEUW
01:23
Geselecteerd Speelt nu af

Wie is kroongetuige Gordon Sondland van impeachment-proces?

Gordon Sondland getuigde in het impeachment-onderzoek tegen Trump. Hij deed daarbij belangrijke uitspraken. Maar wie is deze kroongetuige eigenlijk?

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Prins Andrew legt openbare functies neer

De Britse prins Andrew (59) legt al zijn openbare functies neer, staat in een verklaring van de Britse koninklijke familie. De beslissing kom nog geen week na het controversiële BBC-interview over zijn vriendschap met de overleden, veroordeelde miljardair Jeffrey Epstein.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Zijn land crepeert, maar koning Mswati koopt nieuwe auto's

Het Afrikaanse land Eswatini, dat tot vorig jaar nog Swaziland heette, wordt verscheurd door armoede, maar dat weerhield koning Mswati III er niet van zijn toch al indrukwekkende autocollectie uit te breiden met niet minder dan 20 Rolls-Royces en 120 BMW’s.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Het pakkende verhaal van Belle (4) in Disney World

Een vluchtige ontmoeting in Disney World: meer was er niet nodig om bijzonder heftige emoties op te wekken bij Kara en Kyle Geiselman. Hun dochter kreeg immers vanuit het niets een gouden ring met een diepe betekenis aangeboden. Het koppel uit Massachusetts wil nu graag opnieuw in contact komen met de schenkers.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

De Nederlandse zorgsector staakt

Vele honderden personeelsleden van ziekenhuizen leggen vandaag landelijk hun werk neer voor een betere cao. De stakers die meedoen aan de grootste zorg-staking uit de geschiedenis eisen een structurele loonsverhoging.

NIEUW
01:12
Geselecteerd Speelt nu af

Kevin De Bruyne niet te spreken over EK-loting

Kevin De Bruyne kwam na de galawedstrijd tegen Cyprus voor de microfoon van VTM Nieuws nog even terug op de EK-loting. Doordat twaalf landen een eigen stadion aanbieden voor het EK krijgen zij ook het thuisvoordeel in hun eigen arena’s. Daardoor komen ze sowieso in een vaste poule terecht. “Een schande”, stak De Bruyne van wal. “Voor mij voelt dat als competitievervalsing. Voetbal is meer en meer een business geworden.”

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

José Mourinho (56) wordt nieuwe coach van Totteham

José Mourinho (56) wordt de nieuwe coach van Tottenham. De club maakte de komst van de Portugees één dag na het ontslag van Mauricio Pochettino (47) bekend. De Argentijn werd ontslagen door “de teleurstellende resultaten in de Premier League”. Voor Mourinho wordt het zijn derde club in de Premier League na passages bij Chelsea en Manchester United.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Spelers en supporters uit hun dak na perfecte EK-campagne

Opdracht volbracht. De Rode Duivels wonnen met 6-1 tegen Cyprus en hebben na tien EK-kwalificatiematchen 30 punten op hun teller staan en dat werd samen met de fans gevierd bij een optreden van Gala. Belgium's on fire... euhm Freed from desire!

NIEUW
02:26
Geselecteerd Speelt nu af

Rode Duivels sluiten EK-campagne af in stijl

Zo, de verplichte nummertjes zitten erop. De Rode Duivels klopten vandaag Cyprus ondanks een vroege achterstand met 6-1, waardoor ze een historische 30/30 lieten noteren in een EK-kwalificatiecampagne. Laat het echte werk, komende zomer, nu maar komen.

NIEUW
02:46
Geselecteerd Speelt nu af

Herbeleef hier alle 40 goals van de Rode Duivels

De Rode Duivels sloten hun EK-campagne af met een klinkende overwinning tegen Cyprus. Goed voor een historische 30 op 30 en 40 goals. Geniet hier nog eens van alle doelpunten uit de campagne.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Rode Duivels gaan voor historische 30 op 30

30 op 30 en een feest in het Koning Boudewijnstadion. Onze Rode Duivels gaan voor niets minder vanavond, in hun laatste EK-kwalificatiematch tegen Cyprus. “We moeten onze fans bedanken”, zegt bondscoach Robert Martínez. Sluiten de Duivels in stijl af?

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Joyce De Troch: "Tegen die belachelijke roetpieten!"

Ook Joyce De Troch mengt zich in het debat rond Zwarte Piet. Volgens haar is de traditie helemaal niet racistisch. “Als je door een schoorsteen een speelgoed-levering doet, zie je verdorie pikzwart! Neen. Nog zwarter!”

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Emilia Clarke vertelt over naaktscènes in ‘Game of Thrones’

In de podcast ‘Armchair Expert’ vertelt Emilia Clarke (33) aan collega Dax Shepherd (44) hoe verrast ze was door de vele naaktscènes die ze moest doen voor ‘Game of Thrones’. En de actrice geeft toe dat ze zich best onder druk gezet voelde, aangezien het haar eerste grote rol was en ze niet goed wist wat gebruikelijk was. Gelukkig kon ze rekenen op de steun van tegenspeler Jason Momoa (40).

NIEUW
02:11
Geselecteerd Speelt nu af

Rolands dochter Leentje kwam om tijdens opname ‘71° Noord’

Elf jaar geleden verongelukte de 26-jarige Leentje Custers tijdens de opnames van ‘71° Noord’. In ‘Forever Young’ getuigt haar vader Roland vanavond over dat verlies. “Je hebt beter een kort goed leven, dan een lang slecht”, was één van haar leuzen. “En dat heeft ze gehad.”

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Gordon zet zijn indrukwekkende villa te koop

De villa van Gordon (51) staat te koop. De vraagprijs is niet bekend. Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot Gordon of zijn makelaars voor meer info. De Nederlander telde zelf 1,2 miljoen euro neer voor het huis, dat acht kamers telt en een woonoppervlakte heeft van 471 vierkante meter. De woning is voorzien van een zwembad met bar, een gym en een keuken.

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Dina Tersago werd ooit afgekeurd door Donald Trump

Vanavond is presentatrice en voormalig Miss België Dina Tersago (40) te gast in ‘Het huis’. “Mij inschrijven voor Miss België was eigenlijk een daad van rebellie”, vertelt ze aan Eric Goens. “Ik zat niet altijd goed in mijn vel. Ik wou een jaar stoppen met studeren, iets doen wat niemand van mij zou verwachten.”

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Kanye West noemt zichzelf "beste artiest ooit"

West nam het woord op een bijeenkomst van de Lakewood Church in Houston. Hij vertelde over zijn switch naar een meer religieuze ideologie, zijn optredens bij de Sunday Service en z'n nieuwe album 'Jesus Is King'. Maar Kanye zou Kanye niet zijn zonder straffe uitspraak. Volgens hem is er een verschuiving die aan slechts een iemand te danken is. En die iemand is Kanye zelf. "De grootste artiest die God ooit heeft geschapen".

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Dieter Coppens lijkt wel een smurf in de Code van Coppens

Deze week hebben de broers Coppens hun neef Dieter uitgenodigd in hun escape room voor de Code van Coppens

NIEUW
00:41
Geselecteerd Speelt nu af

Bekijk 1ste beelden nieuwe seizoen Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Vanaf 2 december 2019 om 20.35 op maandag bij VTM

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

"Maître" Axel leert de échte Sergio Herman kennen!

In de laatste aflevering van "Sergio & Axel: Van de Kaart" serveert Sergio Herman aan 40 gelukkigen een uniek zesgangenmenu. Axel staat als maître in de zaal maar heeft al snel door dat dit in een sterrenzaak een helse job is...

NIEUW
01:28
Geselecteerd Speelt nu af

"Een krekeltje? Een tempura van sperma? Een blokje kontvet?"

Tijdens de verschillende reizen van "Sergio & Axel: Van de Kaart" had Axel het vaak moeilijk. Terwijl Sergio alles proefde, ging dat bij Axel heel wat minder vlot...

NIEUW
00:25
Geselecteerd Speelt nu af

Boer zkt Vrouw: Eerste kus tussen Etienne en Rebecca

Boer zkt Vrouw: Alle boeren hebben intussen hun keuze gemaakt. Na het keuzemoment van Etienne komt het tot een kleine lieve eerste kus met Rebecca.

NIEUW
02:24
Geselecteerd Speelt nu af

Jasper is 26 jaar en alcoholverslaafd

Een straffe getuigenis vandaag in ‘Make Belgium Great Again’. De 26-jarige Jasper vertelt over zijn alcoholverslaving. “Ik heb geen speciaal verhaal, ik heb hetzelfde verhaal als iemand in je omgeving, iemand die je kent. Mijn eerste pint dronk ik toen ik 14 jaar oud was, op een familiefeest om stoer te doen. Heel onschuldig, zoals iedereen zijn eerste pint drinkt. Omdat niemand zei dat het niet mocht, omdat alcohol zo in onze cultuur zit. Ik dacht dat ik mijn grenzen kende, maar op een bepaald moment moest ik aan artsen in het ziekenhuis uitleggen waarom ik mijn voortanden kwijt was, en ik wist het zelf niet meer.”

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

77.520 treden voor Rode Neuzen Dag

Werknemers van DPG Media liepen vandaag meer dan 50.000 treden in hun gebouw in Antwerpen. Ze deden dat voor Rode Neuzen Dag en zamelden zo 60.000 euro in.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

De Rode Neuzen Acties van PITO Stabroek

Rode Neuzen Reporter video

NIEUW
01:52
Geselecteerd Speelt nu af

Rode Neuzen Dag op Sancta Maria Leuven

Een fifa toernooi voor rode neuzen dag

NIEUW
03:53
Geselecteerd Speelt nu af

Doneer je lach voor Rode Neuzen Dag

Een actie voor rode neuzen dag

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Ben Weyts: "Word ook een Rode Neuzen School"

Ook Ben Weyts springt op de Rode Neuzen kar. Hij roept alle scholen op om Rode Neuzen School te worden.

NIEUW
02:15
Geselecteerd Speelt nu af

Marino zorgt al van zijn 7 jaar voor zichzelf

Rode Neuzen Dag schakelt een versnelling hoger en daar doet Marino Nevejans (16) maar al te graag aan mee. Hij had het niet makkelijk. Marino zorgt al van zijn 7 jaar voor zichzelf en ook op school ging het moeilijk. Gelukkig vond hij een positieve kracht in theater, muziek en kunst. Die kracht wil hij nu doorgeven aan andere jongeren. Hij deelt zijn verhaal in een theatervoorstelling. Marino speelt 58 voorstellingen in scholen over heel Vlaanderen. Hij hoopt zo 15.000 euro in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Het gaat nu al een heel pak beter met Marino. Hij woont bij pleegouders en gaat naar een nieuwe school. Om jongeren zoals Marino te helpen, roept Rode Neuzen Dag op om een actie te organiseren of een gift te doen via rodeneuzendag.be. Het ingezamelde geld gaat naar scholenprojecten om jongeren mentaal, sociaal en fysiek weerbaarder te maken.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
02:40
Geselecteerd Speelt nu af

Davina Michelle brengt haar versie van 'Dance Monkey'

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:44
Geselecteerd Speelt nu af

Pieten, besparen en een brand: de week in 100 seconden!

Kamal Kharmach is jarig en staat deze week extra scherp! "Misschien zou de regering beter besparen op het theater dat gespeeld wordt in het parlement!"

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Niels Destadsbader eerlijk over zijn ergste ervaring in bed

Uploaded by MyChannels

NIEUW
03:43
Geselecteerd Speelt nu af

Emotioneel: Tinne Oltmans brengt haar lijflied 'Wachten'

"Dit nummer zegt voor mij perfect hoe het is om eenzaam te zijn." Tinne Oltmans brengt bij ons een prachtige versie van 'Wachten'... ❤️

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Birgit Van Mol leest na 22 jaar nog eens het radionieuws!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:22
Geselecteerd Speelt nu af

Wim pingpongt tegen Arne (10) en wordt afgemaakt!

Arne is 10 jaar en pingpongt. Wim Oosterlinck is een bescheiden aantal jaren ouder en pingpongt. Twee keer raden wie wie kapot maakt! 🤣🏓

NIEUW
04:04
Geselecteerd Speelt nu af

Valerie en Koen wilden nog een derde kindje

Ann Van Elsen nodigt in De Familie Van Elsen elke zaterdagochtend tussen 10u en 12u een bekend gezicht uit die een familielid meebrengt. Valerie vertelt Ann dat ze naast Zita en Nono graag nog een derde kindje wilde.

NIEUW
01:42
Geselecteerd Speelt nu af

Wordt er gepuberd ten huize De Booser - Wauters?

Ann Van Elsen nodigt in De Familie Van Elsen elke zaterdagochtend tussen 10u en 12u een bekend gezicht uit die een familielid meebrengt. Hoe gaat het met twee pubers in huis bij Valerie en Koen?

NIEUW
02:26
Geselecteerd Speelt nu af

Waarom Zita volgens papa Koen Wauters een topdochter is

Ann Van Elsen nodigt in De Familie Van Elsen elke zaterdagochtend tussen 10u en 12u een bekend gezicht uit die een familielid meebrengt. Waarom is dochter Zita volgens papa Koen Wauters een topdochter?

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

De blunder van James Cooke met zijn crush Loïc Nottet

In Zot Gedraaid ontvangt Kris Wauters deze week James Cooke. James heeft en crush op Loïc Nottet en maakte met hem ooit een gigantische blunder mee.

NIEUW
02:21
Geselecteerd Speelt nu af

De Kris Wauters-weetjes over 'Als een leeuw in een kooi'

In Zot Gedraaid ontvangt Kris Wauters deze week James Cooke in de studio op te praten over zijn favoriete muziek. James ging vroeger altijd op reis met "als een leeuw in een kooi" van Willy Sommers, een plaat waar Kris wel een héél persoonlijk weetje over vertelt.

NIEUW
07:07
Geselecteerd Speelt nu af

Raf Van Brussel openhartig over zijn burn-out

In De Familie Van Elsen spreekt Raf Van Brussel openhartig over zijn burn-out.

NIEUW
02:54
Geselecteerd Speelt nu af

De arrestatie van Lee Harvey Oswald

Wist je dat Lee Harvey Oswald toen hij gearresteerd werd voor de moord op President John F Kennedy, rustig een film aan het kijken was terwijl hij een pistool in zijn hand had?

NIEUW
02:56
Geselecteerd Speelt nu af

Vreugdevuren in Scheveningen: van begin tot escalatie

Werp een unieke blik op de nieuwjaarsvuren van Scheveningen en Duindorp: van begin tot escalatie.

NIEUW
02:41
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe beschermden de kruisvaarders hun gouden munten?

Krijg een zeldzame inkijk in de kluis met 's werelds grootste gouden muntenverzameling. Het goud werd in de 13e eeuw begraven onder de muren van een kruisvaarderskasteel terwijl het werd aangevallen. In een poging hun fortuinen te smokkelen, namen sommige mensen extremere maatregelen en betaalden een vreselijke prijs.

NIEUW
01:41
Geselecteerd Speelt nu af

Deze honden blinken uit in extreme sporten

Mensen zijn zo gehecht aan hun hond dat ze die overal mee naartoe nemen. Zelfs wanneer ze bijvoorbeeld gaan skydiven.

NIEUW
03:00
Geselecteerd Speelt nu af

Deze sint-bernard doet zelfs Dr. Pol smelten

Wanneer de dierenbescherming deze verwaarloosde sint-bernardshond binnenbrengt, zwicht Dr. Pol meteen. Betekent dit een nieuwe hond in de familie?

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

Notre Dame: het gevecht tegen het vuur

Op 15 april 2019 verwoestte een brand een groot deel van de Notre Dame, het boegbeeld van Parijs. Het dak en de muren van de kathedraal raakten ernstig beschadigd, hoe is er toch zoveel mogelijk gered?

Club Brugge

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Club in catacomben Parc des Princes

Club in catacomben Parc des Princes

NIEUW
00:11
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge wint in YL

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Club klaar voor match in Parc des Princes

Club klaar voor match in Parc des Princes

NIEUW
02:30
Geselecteerd Speelt nu af

Vormer heeft emotionele babbel met familie verongelukte fan

Vormer heeft emotionele babbel met familie verongelukte fan

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Emotionele Lambert ziet indrukwekkende tifo Club-fans

Emotionele Lambert ziet indrukwekkende tifo Club-fans

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

Graaf Lippens op bezoek bij Club Brugge

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Ken jij dit miljoenen jaar oude natuurmonument?

Insijpelend regenwater heeft de kalkhoudende bodem geërodeerd en deze kloof gevormd. Het heeft de elementen miljoenen jaren gekost om dit prachtige beeldhouwwerk te vormen.

NIEUW
05:10
Geselecteerd Speelt nu af

Steeds meer zuiderse soorten in de Noordzee

Onze Natuur ging met de opleiding mariene biologie van de Vrije Universiteit Brussel mee de Noordzee op om onderzoek te doen naar de soorten die er leven. En de resultaten waren best verrassend!

NIEUW
03:56
Geselecteerd Speelt nu af

Vier zeehonden losgelaten op het strand van Blankenberge

Vier geredde zeehonden werden vandaag door SEA LIFE Blankenberge vrijgelaten in de Noordzee. Ze werden enkele maanden in het centrum verzorgd om weer aan te sterken, nadat ze in nood aangespoeld waren.

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Gekke dieren van Onze Natuur

Tijdens het maken van onze natuurdocumentaire komen we af en toe gekke dieren tegen. Dit is tot nu toe onze top vijf.

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Bronstige edelherten

Tijdens de bronst hoor je het burlen van het mannelijke edelhert al van ver door de bossen weerklinken. De mannetjes imponeren elkaar met hun gebrul en gaan soms zelfs het gevecht aan.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Unieke luchtbeelden van bloeiende Kalmthoutse heide

Vlieg mee met onze drone over de paarse heide.