NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Star Wars-gebouwen van Kanye West met grond gelijk gemaakt

Kanye West (42) moet op zoek naar een nieuwe plek voor de bouw van zijn sciencefictionkoepels. De prototypes van de door hem ontworpen ‘huizen van de toekomst’ in zijn achtertuin in Calabasas zijn bijna allemaal afgebroken, zo heeft TMZ ontdekt.

NIEUW
02:34
Geselecteerd Speelt nu af

Dit zijn de vrouwen achter de Callboys

Loredana Falone is de vriendin van Matteo Simoni. Ze runt haar eigen modelabel Wearable Stories en is zes maanden zwanger van hun eerste kindje. Hiske Van Den Wouwer runt het hippe kapsalon 'The Pony Club' in Antwerpen. Ze kreeg samen met Bart Hollanders een dochter, Edie en is ook mama van Zjoske (22), Victor (19) en Mattis (12).

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Opmerkelijk duo: Johan en zoon 'Rubentje' uit 'Het Gezin'

18 is zijn zoon al, maar Johan Degroote noemt hem vastberaden ‘Rubentje’ - zelfs als hij crasht tijdens zijn eerste rijles. ‘Het Gezin’ op Eén vuurt een opmerkelijk duo af op zijn publiek: een ambitieuze slager uit Diksmuide die in Molenbeek woont en een “slordigaard met flink stel hersenen”, lid van de allernieuwste boysband BOBBY.

NIEUW
01:23
Geselecteerd Speelt nu af

Flo Windey: “Ik wil alle taboes doorbreken”

Studio Brussel-gezicht Flo Windey heeft momenteel een vijfdelige YouTubereeks lopen over seks. Ze wil daarmee de bekrompen Vlaamse houding over dat onderwerp verbannen. “Ik haat taboes, ik wil ze allemaal verbreken”, vertelt ze. Verder heeft Windey het ook over de beste levensles die ze van iemand meekreeg. “We duimen ervoor”, klinkt het. “Dat komt van mijn oma, ze zei dat altijd tegen mij.”

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Natalia is zwanger van eerste kindje: “Dit was meant to be”

Goed nieuws voor Natalia! De zangeres deelde zopas op Instagram dat ze in verwachting is van een eerste kindje. “Het heeft zo moeten zijn, we zijn dolgelukkig”, klinkt het.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

André Hazes jr. woont niet meer bij zijn gezin

André Hazes jr. (25) en zijn 41-jarige vriendin Monique Westenberg wonen niet meer samen. Er gingen al langer geruchten rond dat het niet goed liep tussen het stel. Vanavond aan tafel bij de talkshow van Beau van Erven Dorens vertelde de zanger eerlijk hoe de situatie nu is: “Ik ben eventjes weg van thuis.’’ En: “Af en toe ben ik gewoon een lul.’’

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Automobilist voorbijgestoken door ‘F1-bolide’

Automobilisten in Tsjechië keken onlangs raar op toen ze werden ingehaald door een auto die grote gelijkenissen vertoonde met een Formule 1-auto van Ferrari. De politie is op zoek naar de eigenaar van de bolide.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Weerman David: “Bewolkt begin, vanaf vrijdag weer warmer”

In het zuiden van het land is er vanmorgen nog kans op opklaringen. Later wordt het op de meeste plaatsen zwaarbewolkt. In de loop van de dag verwachten we soms wat lichte regen vanaf het noorden van het land. De maxima liggen tussen 18 graden in het noorden en 23 graden in het uiterste zuiden.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

'Motorprobleem' blijkt een nieuwsgierige kitten te zijn

Een koppel maakte een tussenstop aan een tankstation in Sacramento in Californië om hun wagen even bij te tanken toen ze plots een vreemd geluid van onder het voertuig hoorden komen. Ze vreesden dat er iets mis was met de motor van de auto, maar het bleek om een kitten te gaan die in de uitlaat geklommen was en erin vastzat. Het diertje was gelukkig ongedeerd en werd door de dierenbescherming meegenomen naar een asiel. Het koppel was erg opgelucht dat er niets aan de motor van hun wagen scheelde.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Deense tv-zender haalt 2,4 miljoen euro op voor het klimaat

Tijdens een televisiemarathon voor het goede doel is in Denemarken zaterdag 2,4 miljoen euro ingezameld om bomen te planten. Het is de eerste keer dat er op televisie een inzamelactie is gehouden voor het klimaat.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Drone voorkomt haaienaanval

Christopher Joye was als drone-enthousiasteling met zijn nieuwe drone haaien aan het zoeken aan de kust van het Australische Illawarra beach. Op hetzelfde moment was een even surfer aan het rusten op het water. Plots zag Christopher een grote vlek richting de surfer zwemmen. Volgens hem ging het om een koperhaai of een witte haai. Die kun je maar beter vermijden tijdens het surfen. Gelukkig kon Christopher de surfer waarschuwen door de speakers van zijn drone. Wanneer de man in het water zijn plank richting het vaste land draaide om te vluchten, schrok de haai. De surfer mag dus van geluk spreken dat Christopher aan het patrouilleren was.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Vloog er een UFO boven Gent?

Een lichtgevend object heeft zaterdagavond de fantasie van heel wat Gentenaren op hol doen slaan. Het Belgische UFO-meldpunt ontving tientallen meldingen van het vreemde verschijnsel. “Volgens onze bronnen gaat het echter om een ontplofte weerballon”, zegt coördinator Frederick Delaere.

NIEUW
02:00
Geselecteerd Speelt nu af

Italiaans tv-figuur doet misplaatste uitspraak over Lukaku

Zelf wil Romelu Lukaku de racistische incidenten op Cagliari achter zit laten, maar met een dwaze discriminerende uitspraak over onze landgenoot heeft een Italiaans tv-figuur zichzelf serieus te kijk gezet. Luciano Passirani, een zeventiger, wilde live op antenne de Rode Duivel bewieroken, maar pakte prompt uit met een misplaatste uitspraak. “De enige manier om hem af te stoppen, is hem tien bananen geven.”

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Fans ADO Den Haag zorgen opnieuw voor prachtige knuffelregen

Supporters van ADO Den Haag hebben in de 12de minuut van de uitwedstrijd tegen Feyenoord vanuit het uitvak duizenden knuffels naar beneden gegooid. De knuffels waren bedoeld voor kinderen die onder behandeling staan in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

NIEUW
02:49
Geselecteerd Speelt nu af

Greg Van Avermaet wint GP Montréal

Greg Van Avermaet wint GP Montréal

NIEUW
01:36
Geselecteerd Speelt nu af

Dit waren de vijf mooiste goals van afgelopen weekend

In bovenstaande video lijsten we de vijf knapste goals op van speeldag zeven in de Jupiler Pro League. Plaats vijf is voor Shamar Nicholson (Charleroi). Hij scoort de 2-0 tegen Racing Genk. Plaats vier is weggelegd voor Roman Yaremchuk die AA Gent meteen op voorsprong brengt met de 1-0. De derde plaats is voor Club Brugge-speler Emmanuel Dennis (0-2). Samen met Krépin Diatta (0-1) op de tweede plaats sleept hij de winst binnen voor Club. Goud is voor Jorge Teixeira. Waasland-Beveren kon daardoor net niet winnen bij STVV. De goal van Teixeira in de slotseconden (1-1) bracht de ploegen op het nippertje op gelijke stand.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Kim Clijsters staat gewoon aan de schoolpoort vandaag

Ondanks haar grote nieuws leek het een dag als een andere voor Kim Clijsters. Symbolisch naast haar eigen monument in Bree haalde ze haar kinderen op. Na een eerdere comeback stopte Clijsters in 2012 met tennis. Ze heeft zich de voorbije jaren volledig op haar gezin gericht, maar nu is het tijd voor iets anders. In 2020 keert ze terug naar de tennisbaan.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

WTA verwelkomt Kim Clijsters met deze video

Het gebeurt niet elke dag dat je een wereldster welkom mag heten. Naar aanleiding van de comeback van Kim Clijsters besliste de WTA, de Women's Tennis Association, om deze video te maken. Of, zoals zij het zeggen: welkom terug Kim!

NIEUW
01:33
Geselecteerd Speelt nu af

Boy Jonas en Madonna Meskens. Oh, boy, wat een jaar!

Wat een Jaar houdt deze week halt in1983. Jonas Van Geel wordt Boy George en Nathalie Meskens transformeert in Madonna.

NIEUW
00:39
Geselecteerd Speelt nu af

"Madonna Meskens" brengt de grootste hits uit 1983

In "Wat een Jaar!" brengt Nathalie Meskens brengt de grootste hits uit 1983

NIEUW
00:24
Geselecteerd Speelt nu af

Boer zkt Vrouw: Gingen Dina & An ooit zelf speeddaten?

Dina & An delen hun eigen ervaringen met speeddaten, ...

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Boer zkt Vrouw: Jan & Romina geven tips!

Jan & Romina geven de boeren en boerin tips voor het lezen van hun brieven.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Supersnelle geboorte van baby olifant in Pairi Daiza!

Vanavond in Expeditie Pairi Daiza bij vtm: Olifant Aye Chan Maye verrast al haar verzorgers door onverwacht snel te bevallen van een nieuw kalfje Malee.

NIEUW
01:49
Geselecteerd Speelt nu af

Schattige Ella komt 'ippop' dansen bij Belgium's Got Talent

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Belgium's Got Talent! Kleine Ella doet de jury alvast smelten met haar schattigheid én hiphop dansmoves!

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

Notre Dame: het gevecht tegen het vuur

Op 15 april 2019 verwoestte een brand een groot deel van de Notre Dame, het boegbeeld van Parijs. Het dak en de muren van de kathedraal raakten ernstig beschadigd, hoe is er toch zoveel mogelijk gered?

NIEUW
02:37
Geselecteerd Speelt nu af

Dit is hoe dieren blijven drijven

Waardoor zijn sommige dieren zoveel beter in drijven dan wij? Eenden en otters blinken er in uit, maar varkens en honden moeten wat meer moeite doen om boven water te blijven. Hoe komt dat?

NIEUW
02:58
Geselecteerd Speelt nu af

Deze Duitse herdershond kampt met extreme angsten

De Duitse Herder Rusty wordt enorm onrustig wanneer zijn baasjes in het zwembad gaan. Cesar leert de hond dat ze niet bang hoeft te zijn voor het zwembad en leert haar erin te zwemmen.

NIEUW
02:51
Geselecteerd Speelt nu af

Waarom is het zo moeilijk een drone uit de lucht te halen?

Een drone hebben is tegenwoordig vrij normaal, maar er een uit de lucht halen is moeilijker dan je denkt.

NIEUW
02:40
Geselecteerd Speelt nu af

12 biggetjes verrassen Dr. Pol met onverwachte aandoening

Dr. Pol bezoekt een kleine boerderij waar twaalf biggetjes uit hetzelfde nest iets opmerkelijks gemeen blijken te hebben. Is de oplossing van Dr. Pol even verrassend?

NIEUW
02:34
Geselecteerd Speelt nu af

De slag om het Nederlandse schiereiland Walcheren

Onder Hitlers regime moest er voor Walcheren tot de laatste man gevochten worden. De Britten planden twee gelijktijdige aanvallen aan de kust, waarvoor de Canadezen voor afleiding moesten zorgen door de nauwe, zwaarbeveiligde toegangsweg tussen Walcheren en Zuid-Beveland aan te vallen.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

Een weekoverzicht in 100 hilarische seconden!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:13
Geselecteerd Speelt nu af

Drumstel jongetje

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:33
Geselecteerd Speelt nu af

Andy Peelman over zijn kindje: "Ik zie het nog niet graag."

Tijdens de podcast De Meeloper van Sam De Bruyn doet Andy Peelman een opvallende onthulling: hij voelt zich als vader nutteloos de eerste maanden na de geboorte van zijn dochter en heeft niet het gevoel dat hij het kind al doodgraag ziet zoals dat bij de mama het geval is.

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Andy Peelman & Sam staan oog in oog met een stier!

Andy Peelman beslist om tijdens de podcast van Sam De Bruyn op ontdekkingstocht te gaan in een veld. Andy is er zeker van dat hij een 'Galloway' rund gespot heeft, maar het blijkt een stier te zijn.

NIEUW
01:12
Geselecteerd Speelt nu af

De bomma dan toch op de boot van Gert Late Night?!

Vandaag in het nieuws: Annie Geraerts, de bomma uit familie, kan niet naar de boot van Gert Late Night. Als de bomma niet naar de boot kan, brengen Vincent en Joren de boot tot bij de bomma!

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Dorothee maakt haar comeback!

Als Kim Clijsters een comeback mag maken, dan mag Dorothee Dauwde dat ook! 😏😝

NIEUW
03:02
Geselecteerd Speelt nu af

De rol van 'Marcske' kostte Herman bijna het leven

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:35
Geselecteerd Speelt nu af

Het leven begint bij 40: Erwin Deckers over ambitie

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Het leven begint bij: Erwin Deckers over opnieuw radio maken

Ken jij de podcast van Sven & Anke al? 'Het leven begint bij 40', een inspirerende podcast voor iedereen die het soms benauwd krijgt bij het idee dat er voortaan een vier voor staat, maar ook voor iedereen die benieuwd is wat de volgende decennia in petto kunnen hebben. In deze nieuwe aflevering van 'Het Leven Begint Bij 40' vertelt ex - DPG Media - topman en creatieve radiomaker Erwin Deckers o.a. over zijn beslissing om te stoppen bij DPG Media, over de combinatie van werk en gezin, over asociaal zijn en over nieuwe deuren die open gaan.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Het leven begint bij 40: Erwin Deckers over werk-gezin combo

Ken jij de podcast van Sven & Anke al? 'Het leven begint bij 40', een inspirerende podcast voor iedereen die het soms benauwd krijgt bij het idee dat er voortaan een vier voor staat, maar ook voor iedereen die benieuwd is wat de volgende decennia in petto kunnen hebben. In deze nieuwe aflevering van 'Het Leven Begint Bij 40' vertelt ex - DPG Media - topman en creatieve radiomaker Erwin Deckers o.a. over zijn beslissing om te stoppen bij DPG Media, over de combinatie van werk en gezin, over asociaal zijn en over nieuwe deuren die open gaan.

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Carl Schmitz heeft na 30 jaar weer haar!

Vanmiddag om 13u opende Carl Schmitz zijn radioshow met verrassend nieuws. Voor hij de eerste plaat van Carl werkt! op de luisteraars losliet, moest hij iets bekennen...

NIEUW
01:22
Geselecteerd Speelt nu af

Sven verrast Anke met 2 alpaca's in de Joe-studio

Het is vandaag 'world alpaca day' & Sven bracht als ultieme verrassing voor Anke twee snoezige alpaca's mee naar de studio. Cute, toch? De beestjes hebben ook direct hun territorium afgebakend...door pipi te doen op Sven zijn plekje in de studio!