2 Het jonge tijgerwelpje werd teruggevonden in een rugzak.
screenshot KameraOne Het jonge tijgerwelpje werd teruggevonden in een rugzak.

Douaniers vinden verlaten sporttas met tijgerwelpje in

De Amerikaanse douane heeft een opmerkelijke lading onderschept. Drie mensen probeerden een tijgerwelpje, gepropt in een sportzak, de grens over te krijgen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Drie mensen waren van plan om illegaal van Mexico naar de Verenigde Staten te reizen. Ze hadden een zwarte rugzak bij zich met daarin een mannelijk tijgerwelpje van ongeveer drie maanden oud. De reizigers slaagden er niet in om de Amerikaanse grens over te steken. Ze lieten de rugzak achter toen ze terugkeerden naar Mexico. De welp was verdoofd om hem stil te houden gedurende de reis. 

De welp blijkt kerngezond en verblijft ondertussen in de Gladys Porter Zoo in Brownsville, Texas. Voorlopig heeft het diertje nog geen naam maar de welp werd teruggevonden op de dag dat Mexico Dia del Niño vierde dus sommigen in de dierentuin hebben hem een ​​niet-officiële naam gegeven: Niño.

2 Het jonge tijgerwelpje werd teruggevonden in een rugzak.
screenshot KameraOne Het jonge tijgerwelpje werd teruggevonden in een rugzak.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer