YouTube

Hartverscheurende beelden tonen hoe hond wanhopig probeert puppy’s te bevrijden van onder ingestort huis

Een dierenwelzijnsorganisatie uit India heeft pakkende beelden gedeeld van een reddingsoperatie van enkele puppy’s. De jongen waren bedolven geraakt onder puin toen het huis waarin ze zich bevonden, instortte door hevige regen. Op de beelden is te zien hoe de moeder van de pups wanhopig helpt bij het uitgraven van haar kleintjes.

Toen de hulpverleners van Animal Aid Unlimited ter plaatse kwamen, vreesden ze eigenlijk het ergste voor de puppy’s. “Maar hun moeder moet in staat geweest zijn om hen te horen of te voelen en ze probeerde ons duidelijk te maken dat er nog hoop was”, klinkt het. “Ze groef mee met haar poten, beet aan stenen en probeerde het puin weg te trekken. Alsof ze besefte dat haar jongen konden stikken en dat elke seconde belangrijk was.”


Met de hulp van iemand van Animal Aid Unlimited werden de pups uiteindelijk van onder het puin gehaald. De organisatie gaf de hond en haar pups meteen een nieuw en warm nestje.

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Nutsie Blijgezindt

    deze samenwerking tussen mens en dier is onroerend !!! opluchting en ontroering dat alles okee is met de lieve hondenmama en haar kids zoiets geeft hoop dat niet alles op deze toch wrede wereld naar de knoppen is..........!!! good luck,doggies...het gaat jullie goed...may you have a beattyfull life !!! thanks for the peoples who saved the puppies life !!! respect !!! greetzzz nutsie

  • Sophie Welters

    Heel fijn en de mensen daar bedankt was super wat jullie deden samen met de moeder van de kleintjes

Lees meer