Zo'n exclusieve Maserati poets je "enkel met 100% natuurlijk puppybont, wat garant staat voor een degelijke poetsbeurt".
Instagram / Rich Kids of London Zo'n exclusieve Maserati poets je "enkel met 100% natuurlijk puppybont, wat garant staat voor een degelijke poetsbeurt".

Rijkeluiszoon poetst Maserati met puppy: mishandeling?

Ze zorgden al eerder voor ophef, de Rich Kids of London: de rijkeluiskinderen staken een peperdure wagen in brand "uit verveling" en spoelden een Rolex door het toilet. Nu vond één van die rijkeluiszonen dat hij zijn Maserati van 580.000 euro enkel met een Maltezer puppy kon poetsen, want "natuurlijk puppyhaar is het beste middel om zo'n auto te poetsen". Hij kreeg meteen een lading kritiek over zich heen van dierenliefhebbers. "Maar het hondje was blij, het kwispelde zelfs", zo verweert de maker van het filmpje op Instagram zich.

De Rich Kids of London doen alles om te choqueren: zo staken ze eerder een G Wagen van ruim 100.000 euro in brand "uit verveling" en spoelden ze een Rolex van 9.000 euro door het toilet. Allemaal te zien op hun Instagram. Hun jongste video zet kwaad bloed bij hun volgers op Instagram. Want hoe poets je je Maserati MC12, een karretje van 580.000 euro, het best? Volgens zo'n rijkeluiszoon doe je dat "met 100% natuurlijk puppybont, wat garant staat voor een degelijke poetsbeurt".

Grap of mishandeling?
De maker van het account verklaart: "Ik heb die video gepost als grap en de hond had er geen last van. Hij was zelfs blij en kwispelde met zijn staart".

Maar dierenliefhebbers reageren woedend op de video die al meer dan 34.000 keer werd bekeken. Ze noemen het "mishandeling". (lees verder onder de video)

The only way to wash the iconic 6.0 litre #MaseratiMC12 is with 100% natural puppy fur ensuring a proper polish. (No puppy was harmed in this video - all smiles and tail wags here). Courtesy of @m666ya

2,597 Likes, 115 Comments - RICH KIDS OF LONDON (@richkidslondon) on Instagram: "The only way to wash the iconic 6.0 litre #MaseratiMC12 is with 100% natural puppy fur ensuring a..."

Motivatie

De Rich Kids of London halen graag uit naar de minder fortuinlijken. Zo deelden ze een foto van een champagnefles met als onderschrift: 'Molotovcocktail om naar de boeren te gooien".

Hun account werd opgezet door een 24-jarige vastgoedmakelaar die er foto's van het luilekkerleventje van zijn superrijke vrienden en klanten postte. "Ik heb dat account aangemaakt om iedereen te motiveren zijn best te doen en te bereiken wat ze willen. Ik krijg elke dag berichten van mensen die zeggen dat mijn pagina hen heeft aangespoord om hard te werken en zo hun dromen waar te maken".

Tussen 2004 en 2005 werden slechts vijftig Maserati MC12's gemaakt. Ze kostten toen 580.000 euro, maar hun waarde is door hun zeldzaamheid wellicht toegenomen.

19 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Katja Schraudy

    Sacha van der putte,ik vind dat je geen grapjes van moet maken.Dis al erg genoeg dat het dier op deze manier wordt mishandeld.

  • Kathy Schraudt

    Ik had die rijkeluis met zijn gezicht te auto gepoets . Dan blikt die auto ook . En dan nog een box boven op .

Lees meer