Facebook

Vrouw ontdekt thuis gigantische spin op de muur en krijgt hulp van internet

Een Australische vrouw heeft de schrik van haar leven beleefd toen ze door haar huis liep en plots een gigantische spin op de muur zag zitten. Laree Clarke wilde het dier geen pijn doen, maar wilde het ook liever niet in haar huis en daarop riep ze de hulp in van het internet.

“Is er iemand die dit uit mijn huis zou kunnen verwijderen”, schreef ze op Facebook. Al snel werd duidelijk dat het om een jachtkrabspin ging. Die spinnen kunnen met hun poten wel 15 tot zelfs 30 centimeter overspannen. Ze komen vaker voor in Australië en zijn ondanks hun postuur niet agressief of gevaarlijk voor de mens. Integendeel, ze zouden zelfs een goede hulp zijn tegen ongedierte.


Dat nam niet weg dat Facebook helemaal flipte bij de beelden. Sommigen raadden de vrouw aan om te verhuizen of haar huis in brand te steken en zo snel mogelijk weg te rennen. Gelukkig was er ook iemand die vlakbij woonde en aanbood om haar te helpen de spin gewoon buiten te zetten. Dat is ook wat uiteindelijk gebeurde. Samen konden ze het dier in een boom zetten.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

59 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Soraja Salluyts

    Lol ik spring al omhoog van een huisspin laat staan moest zo ene hier in België zitten zou helemaal flippen dan.

  • Christine Laevers

    Waarom zo'n prachtig beest doodtrappen of verpletteren ? Waarom eigenlijk ? Gebrek aan zelfvertrouwen ? Opgevoed in een ivoren toren ?

Lees meer