Holthof: “Het is absoluut mogelijk dat dit vaccin niet werkt. Daarom moeten alle onderzoeksinitiatieven voldoende steun krijgen en delen we de kennis die met het Oxford-vaccin hebben vergaard.”
ID / Patrick De Roo Holthof: “Het is absoluut mogelijk dat dit vaccin niet werkt. Daarom moeten alle onderzoeksinitiatieven voldoende steun krijgen en delen we de kennis die met het Oxford-vaccin hebben vergaard.”

Exclusief voor abonnees

Belgisch hoofd van Oxford-ziekenhuizen: “Tegen september zouden wij 20 miljoen vaccins kunnen hebben”

De Britse overheid gaat 145 miljoen euro investeren in het zogenaamde ‘vaccin van Oxford’ – een hoopvol project met kans (maar geen garantie) op slagen. De Belg Bruno Holthof, die aan het hoofd staat van de Oxford-ziekenhuizen, hoopt ermee tegen de winter de UK te vaccineren. “Tegen september zouden we er 20 miljoen kunnen produceren.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Christine Laevers

    Ik kijk de kat wel uit de boom vooraleer een vaccin te aanvaarden. Haast en spoed is zelden goed. Ik vertrouw het niet. Neveneffecten die ze in hun haast niet gedetecteerd hebben ?

  • Erik Noerens

    Het vaccin van Oxford stelt teleur. Nu zullen we op de Amerikanen moeten rekenen.

Lees meer