ANP

Exclusief voor abonnees

Griepprik wordt belangrijker dan ooit, maar het is niet zeker dat u hem volgende herfst zal krijgen

Het is niet zeker dat uw werkgever u volgende herfst een griepprik zal kunnen aanbieden. "Voor het komende griepseizoen wordt de aanbeveling voor de vaccinatie van risicogroepen scherper gesteld", zegt vaccinoloog Corinne Vandermeulen (KU Leuven). Zij werkte mee aan een nieuw advies van de Hoge Gezondheidsraad, waarin wordt gesteld dat de griepvaccinatie belangrijker wordt dan ooit.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • raf peeters

    Op mijn 70 ste eerste keer laten overhalen ,nog nooit zo ziek geweest en zegge dat voordien nooit griep heb gehad .'t Is bij die ene keer gebleven en geen griep meer gehad.Kan het niet aanraden ,laat het zijn als je nooit griep heb gehad wat de arts je ook probeert te vertellen vanaf een bepaalde leeftijd,'t is een commerciele zaak ieder jaar alweer waar er een paar goed van wordt ,maar zeker niet qua gezond-heid.Overigens ,griep is steeds anders;

  • Jens Timmermans

    Een probleem signaleren en voorstellen doen om die op te lossen kunnen onze politici als de besten, maar er effectief iets aan doen en de gepaste maatregelen nemen op het terrein, ho maar... Dat is nu net iets te hoog gegrepen voor hen. Te veel blablabla en te weinig boemboem is al jarenlang een groot probleem bij onze salonpolitici.

Lees meer