Vapen is niet gevaarlijk zolang je je aan de regels houdt en vooral niet zelf begint te experimenteren, klinkt het.
Photo News Vapen is niet gevaarlijk zolang je je aan de regels houdt en vooral niet zelf begint te experimenteren, klinkt het.

Exclusief voor abonnees

Wanneer e-sigaret gevaarlijk wordt: “Vapen is manier geworden om van alles en nog wat te vernevelen”

Er is mogelijk een tweede vape-dode in ons land, al is nog niet helemaal duidelijk waaraan de twintiger precies overleed. Toxicoloog Jan Tytgat (KU Leuven) ziet wel een duidelijke trend: “Vapen is een techniek geworden om vanalles en nog wat te vernevelen. Levensgevaarlijk.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Yasper Raes

    Als ze hun vuiligheid niet kunnen dampen, zullen ze die wel slikken, spuiten, snuiven of drinken. Dit heeft helemaal NIETS met vapen te maken. Het is zoals met alles in belgie: de gekken durft of kan men niet aanpakken, dus pakken ze iedereen maar aan.

  • Christophe Gielis

    Ik vape al 4jaar en mijn longen zijn veel verbeterd. Ge moet juiste liquide gebruiken en machientje gekocht in erkende winkel. Bij ons word er cbd verkocht die speciaal voorzien is om te vapen en dus geen risico inhoud, goedgekeurd door FOD volksgezondheid. Gebruik je verstand het vapen op zich is goed het is hoe ge het doet en wat je gebruikt dat problemen kan geven.

Lees meer