4 Wordt deze illustratie in 2024 werkelijkheid? De NASA hoopt in elk geval, in samenwerking met een aantal commerciële partners, na meer dan 50 jaar opnieuw mensen op de maan te kunnen brengen.
AP Wordt deze illustratie in 2024 werkelijkheid? De NASA hoopt in elk geval, in samenwerking met een aantal commerciële partners, na meer dan 50 jaar opnieuw mensen op de maan te kunnen brengen.

Exclusief voor abonnees

Toeristen in de ruimte, een basis op de maan, een beschaving op Mars en “multiplanetair leven”: hiervan dromen Musk en co

Met de succesvolle lancering van de Crew Dragon, én de koppeling aan het internationale ruimtestation ISS deze namiddag, heeft Elon Musk geschiedenis geschreven. Als eerste commerciële bedrijf ooit is SpaceX erin geslaagd twee astronauten naar de ruimte te sturen. De verwezenlijking is echter slechts een opstapje naar nog veel ambitieuzere plannen.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Michel Heylen

    Diegenen die Silicon Valley kennen/wonen/werken weten dat Musk al veel verder staat.

  • Nick Lersberghe

    @Edwin Smits Denk je dat je de eerste bent en dit de eerste situatie is waar zo'n god zou ingrijpen? Al duizenden jaren zeggen ze dat, en het is nog nooit gebeurd. Tijd om de realiteit in te zien en al die goden achter te laten in het verleden, waar ze thuishoren.

Lees meer