AP

Exclusief voor abonnees

Weer doden door noodweer in Frankrijk: “Extreem weer zal steeds vaker voorkomen”

In het zuidoosten van Frankrijk zijn opnieuw vijf mensen om het leven gekomen door het noodweer. Het is al de vierde keer in anderhalve maand tijd dat enorme regenval en overstromingen de streek teisteren. En het zal in de toekomst nóg vaker voorkomen. Met dank aan de klimaatverandering.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jean-Pierre Vijt

    Dit is niet de schuld van de mensen ,dit is de natuur . Als het vandaag dinsdag mooi weer is wil dat niet zeggen dat het volgende week dinsdag terug mooi weer zal zijn . Zo is dat ook met de maanden,jaren . 100 jaar ;duizend jaar enz . Natuur kan je nooit voorspellen . Denk maar eens aan de lottocijfers,de balletjes worden op dezelfde plaats losgelaten ,op dezelfde tijd binnengehaald . En toch steeds andere cijfers . Is de natuur die bepaald .

  • Gerd Peeters

    Hier zijn ze weer, de doemdenkers. Dit is gewoon de evolutie van de aarde.

Lees meer