2 Een onderzoeker staat bij de Compact Muon Solenoid-detector, onderdeel van LHC.
Fons Rademakers / ANP Een onderzoeker staat bij de Compact Muon Solenoid-detector, onderdeel van LHC.

Exclusief voor abonnees

Groen licht voor megaversneller van 20 miljard: “We kunnen op een compleet nieuwe wereld stuiten”

Hij lijkt er te gaan komen, een megaversneller van 100 kilometer onder het Meer van Genève. Europese deeltjesfysici kondigden vrijdag een officiële haalbaarheidsstudie aan naar het kostbare megaproject. 

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Van der Vloedt

    Liggen ondertuSSen op vinkenslag, de albino van het Vaticaan (of andere/meerdere sekten) en professor Langdon (of staatsagenten), goed voor een vervolgfilm. (of absolute realiteit/werkelijkheid,Energie/macht,overheersing/bevrijding,Tijd/frequenties,toekomst/geschiedenis)

  • Harmen van den Heuvel

    Geld voor veel dure wetenschappelijke kennis verrijking, wat sommigen hobby's noemen.Alleen jammer dat macht-wellustelingen het vaak misbruiken voor oorlogs- voering. Wereld heerschappij is niet ver weg. Amerika, China en Rusland. Alle drie zouden ze alle macht willen hebben.

Lees meer