De Q Edition koppelt een hoogstpersoonlijke douchebeleving aan een elegant design met een royale regendouche en bijhorende handdouche.
Van Marcke De Q Edition koppelt een hoogstpersoonlijke douchebeleving aan een elegant design met een royale regendouche en bijhorende handdouche.

3 x slim doucheplezier

Slimme woonoplossingen winnen supersnel terrein. Maar hoe begin je daaraan in je badkamer? Deze drie nieuwigheden, exclusief bij sanitairspecialist Van Marcke, maken van je volgende douchebeurt een onvergetelijke ervaring!

1. App je warm

Met de nieuwe elektrische waterverwarmer Twido sla je twee vliegen in een klap: je verbruikt minder water en elektriciteit én je houdt meer ruimte over in je badkamer. Vergeleken met een klassieke boiler win je met de Twido één vierkante meter. Als je de installatie combineert met een ingebouwd Geberit-toilet of badkamermeubel, beschik je over nog meer vrije ruimte. Ook op energievlak weet de Twido te scoren. Het toestel gaat drie keer langer mee dan een gewone elektrische boiler en laat zich volledig programmeren en aansturen via een app. Zo kan je met je smartphone je energieverbruik in de gaten houden. Dankzij het multitanksysteem verwarm je alleen het water dat je écht gebruikt. Goed voor een besparing van 30 tot 70 procent.

Tip: wil je nog meer eco? Een rechtstreekse aansluiting op zonnepanelen kan ook!

2. Digitaal douchemaatje

Stel je voor: een douche die samen met jou wakker wordt, je begroet en zich herinnert wat je vorige keer zo fijn vond, zodat je dat moment opnieuw kan beleven. Dat is het idee achter de Q Edition van Aqualisa. De Q Edition koppelt een hoogstpersoonlijke douchebeleving aan een elegant design met een royale regendouche en bijhorende handdouche. Via het overzichtelijke scherm kan je kiezen uit zes voorgeprogrammeerde belevingen, zoals ‘Eco’, ‘Sport’ en ‘Gezin’. Of sla je eigen douchescenario op met jouw persoonlijke combinatie van temperatuur, hand- of regendouche, debiet en duur. Over het waterverbruik hoef je je geen zorgen te maken: een sensor verlaagt het debiet automatisch, wanneer je je van de douche verwijdert. Om de straal even te onderbreken, gebruik je de pauzefunctie. Zo verbruik je geen druppel te veel.

Tip: combineer de Q Edition met een bad. Zo kan je vooraf instellen hoe hoog het water mag komen en kan jij met een gerust hart iets anders doen, terwijl het bad volloopt.

3. Spiegeltje, spiegeltje ...

Wil je het begrip ‘smart home’ naar een hoger niveau tillen? Experimenteer dan met de spiegel-tv of met de smartspiegel van Mues-Tec, allebei exclusief bij Van Marcke. In de spiegel-tv zit een televisie (van 10 tot 85 duim!) geïntegreerd, die uitstekend bestand is tegen stof en water. De tv kan je eender waar in het spiegelvlak plaatsen. Als de tv uitstaat, is het scherm totaal onzichtbaar. De smartspiegel heeft geen tv, maar wel andere handige functies, zoals een ingebouwde camera, wifi, Bluetooth en spraakherkenning. Hij is compatibel met tal van elektronische toestellen, zoals weegschalen, smartphones en elektrische tandenborstels.

Tip: deze slimme spiegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, maar indien gewenst ook als maatwerk.

Wil je meer weten over deze slimme badkameroplossingen? Ga naar een Big Blue Point of Van Marcke Inspirations. Kijk op www.vanmarcke.com voor de dichtstbijzijnde winkel.

Plannen om te (ver)bouwen? Bestel hier gratis de brochures!

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer