9 Kitchen Living
Tom Fallon Kitchen Living

Acht keukens om van te smullen!

De keuken is meer dan ooit het kloppende hart van het huis. Het is dus van het grootste belang dat je goed nadenkt over hoe de ruimte, waar je zoveel tijd in doorbrengt, er moet uitzien. Durf buiten de lijntjes te kleuren en maak er een echte blikvanger van! Wij selecteerden acht keukens om van te smullen uit het boek Kitchen Living.

9 Kitchen Living
Michelle Young Kitchen Living
9 Kitchen Living
Andreas Omvik Kitchen Living
9 Kitchen Living
Felix Forest Kitchen Living
9 Kitchen Living
Ruben Ortiz Kitchen Living
9 Kitchen Living
Felix Forest Kitchen Living
9 Kitchen Living
Karin Foberg Kitchen Living
9 Kitchen Living
Akihide Mishima Kitchen Living

De keukens zijn opgenomen in het boek Kitchen Living van Gestalten. Het is een verzameling van prachtkeukens die designers, culinaire bloggers, journalisten en fotografen bij hun thuis installeerden. Het telt 256 pagina’s en kost 39,90 euro. Bestellen kan hier.

9 Kitchen Living
Gestalten Kitchen Living

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • wim rooyakkers

    Velen willen een dure keuken,terwijl ze amper een ei kunnen bakken.

  • Gerd Van nieuwenhove

    Er valt veel geld te verdienen bij de keuken boeren ... Elke maand komen er nieuwe bij en geven zogezegd veel gratis ! Lachen jongens ? ( Het zelfde kan gezegd worden van de badkamer specialisten ! Heb prijs gevraagd en de klus zou kunnen geklaard worden voor ong. 10 000 euro ..... 2 lavabo meubels en hang wc plaatsen . Heb het zelf gedaan - lang geduurd - voor de helft van de prijs met volle pot btw )

Lees meer