8 Planten fleuren het interieur op.
Eddy Vangroenderbeek Planten fleuren het interieur op.

Exclusief voor abonnees

Ann en Joeri wonen in een passiefhuis: “Verwarming stond nog maar drie keer op in zes jaar”

Ann  Verreycken en Joeri Mesens voelden zich een beetje schuldig toen ze voor een tweede keer een woning bouwden en kozen daarom voor een huis met een zo klein mogelijke impact. Hun passiefwoning bestaat vooral uit bio-ecologische materialen en kreeg een kleurrijk interieur mee.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ERIC SPRANGERS

    en best je sokken aanhouden heb ik gelezen, goed voor orgasme van de vrouw, zal zeker heet worden in huis. Uw passief huis zal al snel oververhitten. En wat in de zomer als de warmte binnen zit, dan gaan jullie waarschijnlijk op reis. Binnen 20 jaar zijn jullie allemaal ziek van jullie zieke binnenlucht, kankerlucht noem ik dat, let maar op de toekomst.

  • Carlo Manniello

    @Glenn Lauwers, en watbisbuw investeringskost geweest? Ik heb een simpele condensatie gasketel en ik betaal 700€/jaar aan gas. En dan koken wij ook nog op gas. En mijn woning van 240m2 opp is volledig verwarmd op 22gr.

Lees meer