6 De zitput met open haard. “Het is zowel voor ons, de kinderen als onze hond Bruce de favoriete plek.”
Eddy Vangroenderbeek De zitput met open haard. “Het is zowel voor ons, de kinderen als onze hond Bruce de favoriete plek.”

Exclusief voor abonnees

Binnenkijken in villa in Schoten met binnenjungle en zitput: “Dit is het hart van de woning, niet de keuken”

Weggaan uit de stad leek geen optie. Maar vandaag woont het grote gezin van Sebastiaan Leroy (48) en Anouk Viérin (46) aan de rand van een bos in Schoten. Met zachte toevoegingen staken ze er een laagbouwvilla uit de sixties in het nieuw. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Sebastiaan had nooit gedacht ooit weg te trekken uit Antwerpen. Maar toen hij en zijn vrouw Anouk de kans kregen om deze laagbouwvilla uit 1969 van de hand van architect Luc Denies te kopen, was dat een niet te missen kans. “We wisten hoe fijn het was om in Schoten te wonen, want we groeiden beiden op in dit dorp en kwamen hier vaak terug naar onze familie”, vertelt het koppel.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • pascale de meersman

    mooi. Vind de kasten in OSB-platen wel goedkoop ogen

  • Hugo Bavré

    Mooi...wanneer je een tuinman en enkele poetsdames kan betalen.

Lees meer