Renovatie door Zoom-architecten in Heusden.
Dieter Van Caneghem Renovatie door Zoom-architecten in Heusden.

Breng virtueel bezoek aan 35 geslaagde renovaties

De organisatoren van de Renovatiedag plooien niet voor corona. Ze vervangen de bezoekdag, die jaarlijks duizenden mensen op de been brengt, door een virtuele editie. Vanaf nu tot en met 26 april kun je via video’s, foto’s en podcasts inspiratie opdoen in 35 geslaagde verbouwingen.

“Meer dan ooit beseffen mensen dat een gezellige thuishaven een elementaire basisbehoefte is en dat zal na de lockdown niet anders zijn. Er is dus geen reden om nu plots te gaan stoppen met dromen over je ideale woning. Om verbouwers de nodige inspiratie te bieden, wilden we de Renovatiedag absoluut op een of andere manier laten doorgaan”, klinkt het.

Met de virtuele bezoeken zijn de organisatoren alleszins in hun opzet geslaagd. Je kunt alle huizen hier gratis bekijken.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer