9 .
Eddy Vangroenderbeek .

Brits plattelandsgevoel in Brabantse hoeve

Met wat verbeelding doet de buurt waar de familie Gersdorff woont aan de Cotswolds denken. Tel daarbij de cottagetrekjes van hun oude hoeve en je waant je hier helemaal op het Engelse platteland. De prachtige tuin met zwembad maakt het vakantieplaatje compleet en binnen zorgen maatkasten voor het nodige comfort.

“We hoefden enkel te schilderen en konden hier intrekken. Dat was ideaal om het huis te leren te kennen. Na een jaar kwamen steeds de drie zelfde minpuntjes terug. In de inkomhal verzamelden zich een hoop schoenen, jassen en sportmateriaal, er was geen plek waar de kinderen hun schoolwerk konden maken terwijl mama een oogje in het zeil houdt en zelf was ze niet zo blij met de dressing aan de andere kant van de gang, weg van de slaap- en badkamer. Om voor die zaken een oplossing te vinden, klopten we aan bij Camber dat maatwerk van A tot Z levert.”

(lees verder onder de foto’s)

9 .
Eddy Vangroenderbeek .
9 .
Eddy Vangroenderbeek .
9 .
Eddy Vangroenderbeek .
9 .
Eddy Vangroenderbeek .

Sindsdien blijft er minder rondslingeren en hoeven we zoveel niet op te ruimen. Zo blijft er meer tijd over om te relaxen in het huis en in de tuin. “De tuin is de verdienste van de vorige bewoners. Ze dachten heel goed na over wat er waar moest komen, want als er één iets is uitgebloeid volgt op dezelfde plek al de bloei van een andere boom, plant of struik. En in tegenstelling tot wat je zou vermoeden, valt het onderhoud goed mee.”

(lees verder onder de foto’s)

9 .
Eddy Vangroenderbeek .
9 .
Eddy Vangroenderbeek .
9 .
Eddy Vangroenderbeek .

Benieuwd naar hoe het gezin meer structuur in huis bracht, wil je de living zien waar de koeien vroeger op stal stonden en het volledige interieur ontdekken? Lees vandaag het artikel in de weekendkrant of hier.

9 .
Eddy Vangroenderbeek .

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jenny stevens

    Heel mooi en aangenaam

  • johan ruell

    Inderdaad zeer mooi, maar uiteindelijk dient een huis om in te wonen en ben je er dikwijls maar een paar uur per dag. Ik zou er alleszins nooit zoveel geld aan geven.

Lees meer