De vier hallen van Antwerp Expo zullen negen dagen lang tot in de kleinste hoekjes gevuld zijn met zo’n 250 enthousiaste exposanten.
bouw&reno De vier hallen van Antwerp Expo zullen negen dagen lang tot in de kleinste hoekjes gevuld zijn met zo’n 250 enthousiaste exposanten.

De eerste bouwbeurs van 2019: gratis advies, (ver)bouwboek en infosessies

Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari 2019 is Antwerp Expo hét middelpunt van de bouw-, renovatie- en immobiliënsector. Met 250 exposanten onder één dak kan je hier als (ver)bouwer je hartje ophalen tijdens bouw&reno! Waarom loont deze beurs zeker de moeite?

Je vindt er negen dagen lang alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject. Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Breng dan zeker een bezoekje aan bouw&reno!

Meer dan 250 exposanten

De vier hallen van Antwerp Expo zullen tot in de kleinste hoekjes gevuld zijn met zo’n 250 enthousiaste exposanten. Je krijgt een duidelijk overzicht van alles wat de bouwsector op dit moment te bieden heeft.

Je ontdekt er ook de laatste trends en de nieuwste technieken uit de bouw- en renovatiesector. Je vindt er niet alleen de producten of materialen waarnaar je (misschien al lang) op zoek bent, maar ook de vakman die ze kan komen plaatsen.

Gratis inkom tijdens Livios-weekend

Op zaterdag 19 en zondag 20 januari 2019 is het Livios-weekend op bouw&reno! Dankzij Livios kan jij op deze dagen samen met een tweede persoon gratis naar de beurs. De normale toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon, maar het volstaat om je te registreren om de beurs kosteloos te bezoeken tijdens dit weekend.

Tip: Vraag hier jouw gratis tickets aan

Gratis (ver)bouwgids

Ook een must én gratis voor iedere (ver)bouwer: het bouw- en renovatieboek Verstandig Bouwen & Renoveren. Deze gids loodst je in ruim 400 pagina’s doorheen je hele (ver)bouwproces. Reserveer jouw exemplaar en kom hem oppikken op de beurs!

Professioneel advies

Iedereen met bouw- of renovatieplannen heeft flink wat vragen en is op zoek naar objectieve antwoorden. Die krijg je tijdens bouw&reno van onder meer Eandis/Infrax, Architecten-Bouwers, Bouwunie en Stad Antwerpen. Hun specialisten staan klaar om je gratis wegwijs te maken in het kluwen van regeltjes, normen en verplichtingen die bij een (ver)bouwproces komen kijken. Om een gratis adviessessie bij te wonen, schrijf je je vooraf in. De sessies zijn individueel en duren zo’n 20 minuten. Reserveer hier je plaats bij een adviseur naar keuze.

Livios-infosessie: betaalbaar wonen, een utopie?

Livios organiseert op 19 en 20 januari een gratis infosessie over het financiële plaatje van jouw bouwproject. Met onder meer antwoord op de volgende vragen: Wat verandert er qua premies? Welke evolutie kennen de vastgoedprijzen? Drijft energiezuinig bouwen de kosten omhoog?

In 40 minuten helpt Tony Van Asch, financieel expert, je inschatten of (ver)bouwen haalbaar is voor jou. De infosessie is gratis, maar je moet je wel op voorhand inschrijven. Schrijf je hier in!

Lees ook:

Vind hier alle praktische informatie over bouw&reno 2019

Dit zijn de nieuwigheden en kortingen op de beurs

Hoeveel kost het om te bouwen? Bereken het online met deze tool

Bron: Livios

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • eric brack

    ik heb een paar dagen geleden mij ingeschreven maar nog geen mail ontvangen over de gratis inkom.

Lees meer