6 .
Niko .

De laatste doet het licht uit: expo over 100 jaar lichtschakelaars

De laatste doet het licht uit, zo luidt het spreekwoord, maar dat zijn ze bij Niko nog lang niet van plan. Het familiebedrijf dat schakelmateriaal produceert – en dat nog altijd in eigen land doet - blaast 100 kaarsjes uit.

Miljoenen Vlamingen hebben sindsdien ontelbare keren het licht aan- en uitgeschakeld met iconische ontwerpen. Wie ze nog eens wil zien, kan tot 15 december elke week- en zondag  een unieke interactieve expo in het hoofdkantoor bezoeken. Je krijgt er ook een blik in de geconnecteerde en digitale toekomst van het bedrijf. Meer info: www.niko.eu/100expo

6 .
Niko .
6 .
Niko .
6 .
Niko .
6 .
Niko .
6 .
Niko .

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Catherine MISTIAEN

    Prachtig design. In ons appartementje uit de jaren 1970, hebben we nog altijd de witte schakelaars niko.

  • Jos Nijs

    Fier ? Ze lopen veel te ver achter met de laatste ontwikkelingen en hun producten zijn niet geïntegreerd met de laatste digitale ontwikkelingen: IFTTT , smartthings ? kennen ze niet. Verder is hun Niko Home Control zo gesloten als het maar kan zijn. Zelfs hun eigen Smartswitch kan niet vanuit Home Control aangestuurd worden, alhoewel ze op hetzelfde netwerk hangen ??

Lees meer