10 .
www.dop.nl .

Dromen van een 2de verblijf: vijf luxevilla’s in het zuiden

Een grijze zondag als vandaag is ideaal om een bezoekje te brengen aan Second Home in Antwerpen. De  beurs voor tweede verblijven biedt het grootste aanbod van appartementen en villa’s in het zuiden. Om in de sfeer te komen, selecteerden we vijf luxueuze villa’s in de zon.

Frankrijk, Côte d’Azur: 2.395.000 euro

Villa uit 2006 met een gastenverblijf en een totale bewoonbare oppervlakte van 365 m². Er zijn zes slaap- en vijf badkamers.

10 .
www.dop.nl .
10 .
www.dop.nl .

Griekenland, Kreta: 465.000 euro

Infinity Blue is een uniek concept om een luxevilla’s te laten bouwen op de mooiste plekken van Kreta. Vanaf 120 m² bewoonbare en 400 m² perceeloppervlakte. Keuze uit drie tot vijf slaapkamers.

10 .
www.elxis.nl .
10 .
www.elxis.nl .

Portugal, Zilverkust: vanaf 283.750 euro

Project van acht designwoningen met zicht op de baai. Ze beschikken allemaal over drie slaap- en twee badkamers en een eigen zwembad.

10 .
www.immoportugal.be .

Italië, Umbrië: 980.000 euro

Gerenoveerde boerderij met zeven slaap- en badkamers verdeeld over een hoofdgebouw en een gastenverblijf.

10 .
www.italiacasa.nl .
10 .
www.italiacasa.nl .

Spanje, Costa Blanca: 695.000 euro

Nieuwe villa’s op het golfdomein Dehesa de Campoamor. Keuze uit verschillende types met  riante terrassen en een prachtig uitzicht.

10 .
www.hipestates.com .
10 .
www.hipestates.com .

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Louis Bouduin

    Ik heb altijd vermeden om een huis te kopen. Zo kan ik er van blijven dromen. Mijn eigen huisje. Dat zou nog wat zijn. Terwijl veel kennissen ondertussen al dromen van een tweede verblijf, want dat eerste... dromen zijn er om te koesteren niet perse om waar te maken. Doch dit terzijde.

  • Christian Alex

    Er zijn heel veel goedkope huizen in het buitenland. Hoe afgelegener, hoe goedkoper. De meest afgelegene smijten ze naar uw kop. Hou er dan rekening mee dat van de huizen in de buurt meer dan de helft leeg staat. Zijn ze dan weer echt goed gelegen, zoals de cote d'azur, dan zijn ze duur en de fiscus plukt u kaal, net zoals de lokaal, die voor elk werkje een woekerprijs aanrekent.

Lees meer