3 Spaarpot, 22,5 euro.
Atelier Pierre Spaarpot, 22,5 euro.

Echt waar? Echt waar! Meneer de Uil keert terug in een designjasje

De iconische tv-show ‘Fabeltjeskrant’ viert dit jaar in België zijn 50ste verjaardag en Atelier Pierre Junior brengt op gepaste wijze hulde aan het Grote Dierenbos door de legendarische Meneer de Uil in een designjasje te gieten. Ze lanceren voor de kinderen een sleutelhanger, een spaarpot en een nachtlampje. Zo wordt niet alleen een derde generatie kleine fans bereikt, maar wordt er ook voor een vleugje nostalgie gezorgd in het huis van ouders en grootouders.

3 Sleutelhanger, 3,95 euro.
Atelier Pierre Sleutelhanger, 3,95 euro.
3 Nachtlampje, 45 euro.
Atelier Pierre Nachtlampje, 45 euro.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Wilfried Vanden Berg

    En laat ook meteen Swiebertje terug komen . Met Bromsnor en juffrouw Saartje . Daar gaan de kinderen nog meer van genieten . Alleen moet men het vragen aan de Nederlandse instantie's . Dit waren ongelooflijke programma's voor kinderen . Hopelijk komen die terug voor de Vlaamse kinderen.

  • Wilfried Vanden Berg

    Prachtig programma van toen. Mijn kinderen zijn er mee opgegroeid . Laat het gerust terug komen, vele kinderen zullen er dan ook kunnen van genieten .

Lees meer