De Majestic is een robuuste massieve terrasplank, krasbestendig en extreem bestand tegen vlekken.
Deceuninck De Majestic is een robuuste massieve terrasplank, krasbestendig en extreem bestand tegen vlekken.

Een terrasvloer zonder zorgen

De ideale plek voor een heerlijke zomerse barbecue of een zwoele avond met een lekkere cocktail? Dat is je terras! Maar is dat net zo klaar voor de zomer als jij? Tijd om nu in actie te schieten!

Houtlook met voordelen van pvc

Wil je een terras met een natuurlijke look-and-feel? Hout is mooi, maar niet altijd een even evidente keuze. De massieve terrasplanken uit Twinson van Deceuninck zijn het ideale alternatief. Twinson wordt gemaakt uit hout en pvc en is 100 procent recycleerbaar. Het combineert de warme, natuurlijke look van hout met het onderhoudsvriendelijke, duurzame karakter van pvc.

Blootvoets genieten

Twinson-terrasplanken zijn haast niet van echt hout te onderscheiden, maar bieden wel heel wat extra voordelen. Zo zijn de massieve planken slipvast. Zelfs bij regenweer! Bovendien is er geen splintervorming. Zo geniet je ook blootsvoets op je terras, zonder zorgen. En je kinderen kunnen er heerlijk spelen.

Minder onderhoud, meer plezier

Deceuninck biedt, naast haar holle plank, twee massieve terrasplanken uit Twinson aan: Caractère en Majestic. Ze zijn uiterst weer- en vuilbestendig en erg onderhoudsvriendelijk. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt met de hogedrukreiniger en af en toe een veegbeurt volstaan. Minder onderhoud? Dat is meer plezier, de hele zomer lang!

Een plank voor elk terras: Caractère …

De Caractère is een massieve terrasplank uit Twinson met een dubbelzijdig design: aan de ene kant is de plank fijn gegroefd, aan de andere kant vlak geborsteld. Aan jou de keuze. Bovendien kan je kiezen uit zes verschillende natuurkleuren, van zoethoutzwart tot walnootbeige. De Caractère-terrasplanken ondergaan een natuurlijk verkleuringsproces: door blootstelling aan zon en regen krijgen ze na verloop van tijd hun natuurlijke kleur. Dankzij een uniek clipsysteem plaats je jouw nieuwe terras makkelijk en snel.

… of Majestic

De Majestic is een robuuste massieve plank uit Twinson, omhuld met een pvc-mantel. Hierdoor is de plank krasbestendig en extreem bestand tegen vlekken. Extra troef: elke plank is omkeerbaar, waardoor je kan kiezen uit twee verschillende structuren. Aan de ene kant heb je een oppervlak met authentieke houtnerven, aan de andere kant de look van fijn gegroefd hout. De Deceuninck Majestic is verkrijgbaar in vier kleuren en behoudt dankzij de pvc-mantel haar natuurlijke kleur: steengrijs, klei, iriserende eik en asgrijze eik. De eikkleuren hebben een vlamstructuur waardoor iedere plank uniek is.

Welke kleur past het beste bij jouw tuin en woning? Surf naar www.deceuninck.be en vraag je gratis staal of brochure aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer