.
Smovin .

Gedaan met papiermolen bij verhuur dankzij digitaal platform

Goed nieuws voor eigenaars en vastgoedbeheerders die moedeloos worden van de papiermolen die bij de verhuur komt kijken. Dankzij een digitaal platform worden ze voor een maandelijks bedrag van 5 euro per huis of appartement bevrijd van de administratieve rompslomp.

Het opvolgen van betalingen, kosten en provisies, huurprijzen en de indexering hiervan, afrekening van de kosten, … Smovin volgt al deze aspecten op een geautomatiseerde op en stelt je als eigenaar of beheerder voor om acties te ondernemen wanneer dat nodig is. Om van start te gaan, hoef je enkel in te loggen op de website, je gebouwen en verhuurders in te geven en je verhuurcontracten in te lezen. Nadien doet Smovin de rest.

Dat Smovin aanslaat, blijkt uit de vliegende start die de applicatie nam. In veertien maanden ging het aantal geregistreerde panden van 300 naar 6.000. Het doel is om dat binnen twee jaar uit te breiden tot 30.000.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Paul Verbeeck

    Hopelijk staat er ook ergens vermeld dat bij slecht functioneren van de software, de firma verantwoordelijk is en een schadevergoeding mag betalen aan de gedupeerden (of zit er een politiek kantje aan?)

  • Paul Buckens

    En als de huurder niet betaalt of of uw eigendom kapot maakt , wat doen ze dan? Wat dekt anders 60 euro per jaar ?

Lees meer