9 .
Luigi Rosseli .

Groene oase brengt rust en verkoeling in de stad

We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke week een waanzinnige woning. Deze week is dat een gerenoveerd huis in een buitenwijk van Sydney.

Er kwam een heel leger professionals aan te pas om deze woning van bijna honderd jaar oud op het niveau te brengen dat de eigenaar wilde. Een interieurinrichter, tuinontwerper en architect werkten nauw samen om binnen en buiten perfect op elkaar af te stemmen. En het moet gezegd: het resultaat is verbluffend.

(lees verder onder de foto’s)

9 .
Luigi Rosseli .
9 .
Luigi Rosseli .
9 .
Luigi Rosseli .

De verscheidenheid aan bomen, planten en bloemen maakt de tuin heel levendig en het is de perfecte plek om rust en verkoeling te vinden in de warme, drukke stad. Ook binnen zit er heel wat variatie in het interieur. De majestueuze trap, de roze badkamer en de afgeronde keuken zijn maar enkele van de knappe staaltjes vakmanschap.

9 .
Luigi Rosseli .
9 .
Luigi Rosseli .
9 .
Luigi Rosseli .
9 .
Luigi Rosseli .
9 .
Luigi Rosseli .

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Viviane Loosveldt

    Schitterend. Wonen in alle rust midden in de stad, met alles binnen bereik!

  • Philomena Vanderweyen

    Er komt al een heel rustgevend gevoel over mij enkel door naar dit prachtige huis te kijken,heel mooi gedaan.

Lees meer