4 Wall Panels
www.berryalloc.com Wall Panels

Handig: in een wip een nieuwe keukenwand

Met een likje verf of een ander behangmotief zitten je muren zo in het nieuw, maar voor de betegelde spatwanden in de keuken is dat niet zo evident. Of toch? Dankzij verlijmbare wandpanelen geef je deze ruimte voortaan in een wip ook een nieuwe look.

De planken zijn amper drie millimeter dik en ideaal om te renoveren of voor een opfrisbeurt. Lijm insmeren, aandrukken, laten drogen en klaar. De platen van 0,72 m² zijn gemaakt van HPL. Die afkorting staat voor High Pressure Laminate dat bestaat uit meerdere lagen die onder hoge druk samengeperst worden. Zo krijg je een zeer dichte, harde en vormvaste plaat die bestand is tegen slijtage, hitte en vocht.

(lees verder onder de foto)

4 Wall Panels
www.berryalloc.com Wall Panels

De planken van Berry Alloc zijn er vanaf 60,21 euro per plank en hebben een levenslange garantie. Verkrijgbaar in 24 motieven en 8 formaten.

4 Wall Panels
www.berryalloc.com Wall Panels
4 Wall Panels
www.berryalloc.com Wall Panels

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Geert Van Parys

    Ideetje, kliklaminaat geschikt voor vochtige ruimtes aankleven. Lijkt me gemakkelijker en veel goedkoper.

  • Elke Claes

    xavierke, hoeveel m² spatwand heb jij dan nodig in de keuken? Alles kost geld...

Lees meer