4 Wall Panels
www.berryalloc.com Wall Panels

Handig: in een wip een nieuwe keukenwand

Met een likje verf of een ander behangmotief zitten je muren zo in het nieuw, maar voor de betegelde spatwanden in de keuken is dat niet zo evident. Of toch? Dankzij verlijmbare wandpanelen geef je deze ruimte voortaan in een wip ook een nieuwe look.

De planken zijn amper drie millimeter dik en ideaal om te renoveren of voor een opfrisbeurt. Lijm insmeren, aandrukken, laten drogen en klaar. De platen van 0,72 m² zijn gemaakt van HPL. Die afkorting staat voor High Pressure Laminate dat bestaat uit meerdere lagen die onder hoge druk samengeperst worden. Zo krijg je een zeer dichte, harde en vormvaste plaat die bestand is tegen slijtage, hitte en vocht.

(lees verder onder de foto)

4 Wall Panels
www.berryalloc.com Wall Panels

De planken van Berry Alloc zijn er vanaf 60,21 euro per plank en hebben een levenslange garantie. Verkrijgbaar in 24 motieven en 8 formaten.

4 Wall Panels
www.berryalloc.com Wall Panels
4 Wall Panels
www.berryalloc.com Wall Panels

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Geert Van Parys

    Ideetje, kliklaminaat geschikt voor vochtige ruimtes aankleven. Lijkt me gemakkelijker en veel goedkoper.

  • Elliss Archer

    Xavierke, ik heb eens bestek laten maken om een spatwand van ong. 2m² te betegelen. Ga efkes zitten en houdt u vast hé, alleen om te betegelen hé, zonder de aankoopprijs van de tegels zelf hé, klaar, 450€ zonder btw... Ik heb het niet laten doen wegens niet rijk genoeg.

Lees meer