7 De keuken zit nu vooraan om ook achter het fornuis van het uitzicht te kunnen genieten.
Eddy Vangroenderbeek De keuken zit nu vooraan om ook achter het fornuis van het uitzicht te kunnen genieten.

Exclusief voor abonnees

Lien en Thomas mochten maar weinig veranderen aan hun zonevreemde woning, maar realiseerden toch een oase van licht en ruimte

Het huis dat Lien Vandermeiren en Thomas Beckers kochten in Lubbeek, ligt zonevreemd. Dat hield beperkingen in, maar toch slaagden ze erin om tijdens een grondige verbouwing al hun wensen te realiseren, midden in het groen, zonder rechtstreekse buren. “Mensen noemen deze streek soms klein-Zwitserland en daar is niks van gelogen.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jos Dupont

    Ieder zijne smaak , voor mij ziet het er te koud en ongezellig uit. Maar dat is mijn mening , ik moet daar niet leven .

  • Johan Vanhoutteghem

    Mooi gedaan! Het strakke moderne en het zicht op de open ruimte brengen rust.

Lees meer