Easykit is de vakman die jou als doe-het-zelver begeleidt bij de makkelijke taken en je helpt met de moeilijkere werken.
Easykit Easykit is de vakman die jou als doe-het-zelver begeleidt bij de makkelijke taken en je helpt met de moeilijkere werken.

Met duurzaam doe-het-zelven bespaar je tot 50%

Bouwen of verbouwen: de investering wordt almaar duurder. De beste manier om te besparen? Eenvoudig: doe gewoon zoveel mogelijk zelf.

Het nieuwe normaal

Een nieuwe kleerkast, keukentafel of zelfs een hele slaapkamer: je haalt een bouwpakket met een plannetje en zet het thuis in elkaar. Ondertussen is het de normaalste zaak van de wereld. Waarom doe je dan niet hetzelfde met je technieken? Je bent toch ook geen schrijnwerker? Met de eenvoudige zelfbouwpakketten van Easykit installeer je nu ook je verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitaire voorzieningen helemaal zelf. Handig toch?

Jouw persoonlijke vakman 

Geen handige harry? Geen probleem. Easykit begeleidt je gedurende het hele bouwproces: voor, tijdens en na de werken. Allereerst kan je terecht in een van hun negen toonzalen met afhaalmagazijn. Daar overloop je samen met je persoonlijke adviseur je plannen en de technieken die je nodig hebt. Keuze gemaakt? Dan ontvang je een gratis studie en offerte. Zo ben je zeker dat je zelfbouwpakket volledig op maat is.

De beste zorg, van voor… 

Easykit laat je niet achter met alleen maar een plannetje en een sleutel. Zo kan je gebruikmaken van uitgewerkte plannen, schema’s, instructieboeken en video’s die je op de website of YouTube terugvindt. Of neem eens deel aan een van de vele zelfbouwopleidingen die het bedrijf organiseert. Klaar om te beginnen? Easykit levert je materialen ter plaatse op de werf en helpt je met een woordje uitleg meteen op gang.

… tot na de werken

Valt het tijdens de werken weleens tegen? Geen paniek: ook dan staat Easykit voor je klaar. Hun ervaren zelfbouwspecialisten controleren je volbrachte werken, starten de nodige installaties op en komen je indien nodig helpen met de moeilijkere aansluitingen. Bovendien krijg je garantie op al je materialen en zorgt de eigen technische dienst voor het onderhoud en de eventuele herstellingen van je toestellen. Easykit is de vakman die jou als doe-het-zelver begeleidt bij de makkelijke taken en je helpt met de moeilijkere werken.

Bespaar tot 50%

Bij Easykit ben je dus in goede, bekwame handen. Bovendien kan je rekenen op maatwerk en producten van hoge kwaliteit: hun zelfbouwpakketten bevatten alleen technieken van bekende A-merken. Kers op de taart: door alles zelf te doen, bespaar je ongeveer 50% van de kosten die je anders zou maken. Een aanzienlijk bedrag! Droom tijdens de werken gerust al eens van wat je daar allemaal mee kan doen… En nu aan de slag!

Ga naar http://www.easykit.be voor meer info, plannen en schema’s. Kijk ook eens naar de instructievideo’s op het Youtube-kanaal van Easykit.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer