6 Bij architectenkantoor Aabbeele in Buggenhout komt het personeel met een glijbaan naar beneden.
Eddy Vangroenderbeek Bij architectenkantoor Aabbeele in Buggenhout komt het personeel met een glijbaan naar beneden.

Exclusief voor abonnees

Met een glijbaan naar beneden in plaats van met de trap: in deze kantoren ligt het werkplezier net iets hoger

De vakantie zit er nu wel voor zowat iedereen op. Tijd om opnieuw aan de slag te gaan. Wie elke dag plaats moet nemen achter een bureau in een saai kantoor doet dat met meer tegenzin dan wie een hippe werkplek heeft, zoals het personeel van Nanopixel en Coolblue. Al is dat alleen niet genoeg, blijkt uit onderzoek. Een kijkje achter de gevels.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jo verbeeck

    Ze lijken wel te werken in een crèche.

  • Liliane Depauw

    Maar hoe ga je naar boven, lift of trap ??

Lees meer