23 Een rustgevend interieur is een van de trends van 2019. Dit sjabloon is eenvoudig aan te brengen met een contrasterende verf op hout, steen, papier, glas of gelijk welke andere ondergrond.
rv Een rustgevend interieur is een van de trends van 2019. Dit sjabloon is eenvoudig aan te brengen met een contrasterende verf op hout, steen, papier, glas of gelijk welke andere ondergrond.

Exclusief voor abonnees

Modulaire meubels, koraal en flexibele huizen: dit zijn dé woontrends voor 2019

Wat brengt 2019 op het vlak van bouwen, verbouwen, interieur en immo? Blijft goud een populaire kleur en hoe krijgen we meer groen in de stad? Een overzicht van alle trends

Culturenmix
We reizen tegenwoordig naar alle uithoeken van de wereld. De indrukken die we er opdoen en de souvenirs die we van die verre bestemmingen meebrengen, beïnvloeden onze interieurs. Het blijft niet bij accessoires, maar we integreren meubels die een grote impact hebben op de look. Er ontstaat een mix van culturen en omdat daar geen interieurregeltjes voor bestaan, volgen we ons buikgevoel.

(lees verder onder de foto)

23 Voorbeeld: buffetkast van massieve mango en acaciahout uit de Indiescollectie. Richtprijs: 799 euro.
www.maisonsdumonde.com
rv Voorbeeld: buffetkast van massieve mango en acaciahout uit de Indiescollectie. Richtprijs: 799 euro. www.maisonsdumonde.com

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer