Kijkwoning De Pinte
Dewaele Woningbouw Kijkwoning De Pinte

Nieuwbouwzondag: vandaag is hét moment om inspiratie op te doen voor je bouw

De beste ideeën voor je nieuwbouwproject doe je op in de praktijk. Dat kan vandaag op tientallen locaties in Vlaanderen waar bouwbedrijven, ontwikkelaars en immokantoren de deuren openzetten van kijk- en inspiratiewoningen, modelappartementen en nagelnieuwe sleutel-op-de-deurpanden. Ze staan ook klaar om een antwoord te geven op al je vragen. Van hernieuwbare energie en nieuwe bouwtechnieken tot het maken van de juiste keuzes voor je budget: tijdens Nieuwbouwzondag komen al die aspecten aan bod. Je vindt alle deelnemende projecten hier.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Catherine MISTIAEN

    Net zoals je zelf niet in het ouderlijk huis wil wonen, zullen uw kinderen dat ook niet willen. Niet teveel investeren in nieuwbouw, aub, met de kinderen in het achterhoofd. Bovendien is er een klimaatopwarming aan de gang (voor wie het nog niet wist). Dus niet teveel betalen voor allerlei overbodige isolatie, ter verwarming binnen in huis!

  • Lucas Vissers

    Koekendozen die zo weinig mogelijk kosten ( duurzame materialen zijn heden ten dage ver te zoeken ) maar zo duur mogelijk worden verkocht ! En idd mr. Eeckhout binnen 30 jaar slooprijp !

Lees meer