8 Het huis van Saskia en Brecht heeft een sterke link met de groene omgeving.
Eddy Vangroenderbeek Het huis van Saskia en Brecht heeft een sterke link met de groene omgeving.

Exclusief voor abonnees

Saskia en Brecht bouwden hun woning in de hoogte, met een minimum aan meubels: “Alles staat in het teken van contact met de omgeving”

Als een van de bomen in het bos, zo ziet het huis van Saskia Horions en Brecht Veulemans er een beetje uit. Op een beperkte oppervlakte bouwden ze hun woning in de hoogte, om zo meer ruimte vrij te houden voor de natuur. Slimme inbouwkasten zorgen voor nog meer ruimtebesparing. “De schrijnwerker heeft op die kasten gezweet, maar je moet niet altijd voor de makkelijkste oplossing kiezen.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Tim Peeters

    Zeer mooie moderne bouw.want tussen al die moderne bunkers vindt ik dit wel warm en zeer mooi ogen.

  • Chantal Claes

    Als ik contact met de natuur wil, ga ik buiten. Mijn huis is mijn privé en ik zal nooit in een glazen bak wonen waar buitenstaanders quasi elke stap kunnen volgen. Nooit ramen tot op de grond en ‘s avonds rolluiken naar beneden voor knusse gezelligheid.

Lees meer