8 Het huis van Saskia en Brecht heeft een sterke link met de groene omgeving.
Eddy Vangroenderbeek Het huis van Saskia en Brecht heeft een sterke link met de groene omgeving.

Exclusief voor abonnees

Saskia en Brecht bouwden hun woning in de hoogte, met een minimum aan meubels: “Alles staat in het teken van contact met de omgeving”

Als een van de bomen in het bos, zo ziet het huis van Saskia Horions en Brecht Veulemans er een beetje uit. Op een beperkte oppervlakte bouwden ze hun woning in de hoogte, om zo meer ruimte vrij te houden voor de natuur. Slimme inbouwkasten zorgen voor nog meer ruimtebesparing. “De schrijnwerker heeft op die kasten gezweet, maar je moet niet altijd voor de makkelijkste oplossing kiezen.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tim Peeters

    Zeer mooie moderne bouw.want tussen al die moderne bunkers vindt ik dit wel warm en zeer mooi ogen.

  • Chantal Claes

    Als ik contact met de natuur wil, ga ik buiten. Mijn huis is mijn privé en ik zal nooit in een glazen bak wonen waar buitenstaanders quasi elke stap kunnen volgen. Nooit ramen tot op de grond en ‘s avonds rolluiken naar beneden voor knusse gezelligheid.

Lees meer