8 Karen Moreaux woont in een flat in een burgerwoning in Gent.
Eddy Vangroenderbeek Karen Moreaux woont in een flat in een burgerwoning in Gent.

Exclusief voor abonnees

Singleflat met vleugje humor: “Ik werd meteen verliefd op de hoge plafonds”

Het is Karens droom om later een herenhuis te kopen, maar dit appartement in een Gentse burgerwoning is al geen slecht begin. Eerst stak ze haar centen in een kwaliteitsvolle basis, daarna richtte ze het interieur in met flair, kleur, een streepje humor én spullen met een verhaal.

Bekijk hier al een voorproefje:

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Emi De graeve

    hoge plafonds, inderdaad mooi maar niet meer van deze tijd. Onbetaalbaar voor de werkmens, ook al liggen de stookkosten nog duidelijk beneden 340.00 euro :-)

  • Andy De Schieter

    Moet verboden worden, zulke hoge plafonds. De warmte hangt aan het plafond en je moet een jas aandoen. Huis volledig afbreken, eigenaar(s) beboeten en een nieuwe woning zetten volgens de strengste normen... en de eigenaar(s) nog eens een boete geven, gewoon omdat het kan.

Lees meer