6 .
Garden Glory .

Trendy tuinspullen voor het terras en de tuin

Ook jouw tuin of terras lag er wellicht nooit mooier bij dan nu. Al dat harde werk verdient een beloning, dus trakteer jezelf op enkele trendy tuinspullen. Je groene vingers zullen zeker kriebelen om meteen weer aan de slag te gaan.

OP HET TERRAS

Opgeruimd

Wie op een appartement woont en graag wat tuiniert op het terras heeft structuur nodig, want anders ziet het er al snel een rommeltje uit. Voor je gereedschap komt dit opbergkastje (34,5 x 28 cm) alleszins goed van pas. Alles heeft z'n vaste plek en is dus meteen opgeruimd. Richtprijs: 39,95 euro. (incl. gereedschap).

www.dille-kamille.be

6
Björn Cocquyt

Handig én mooi

Kies op een balkon voor spullen die er leuk uitzien, zodat je ze als decoratie kunt uitspelen als je ze niet gebruikt en je niets meer van je schaarse opbergruimte moet opgeven. Kijk maar naar dit gietertje van messing in een metalen houder in trendy blauw. Richtprijs: 16,95 euro.

www.sissy-boy.com

6
Björn Cocquyt

IN DE TUIN

Wilde slang

Garden Glory brak een paar jaar geleden door met een reeks originele tuinslanghouders, onder meer in de vorm van een gewei. Vandaag lanceert het Zweedse tuindesignmerk ook een aantal verrassende mondstukken. Kies jouw favoriete dierenprint - cobra, luipaard of black mamba - en je tuinslang ziet er plots een stuk wilder uit.

Richtprijs: 65 euro.

www.gardenglory.com

6
Björn Cocquyt

Stoere set

Wie echt groene vingers heeft, kan niet zonder een schort met daarin al het handgereedschap, handschoenen om niet altijd met vuile nagels rond te lopen en een kussentje om de knieën te sparen. Esschert Design ontwierp net daarom dit ensemble in stoere en stevige denim. Richtprijzen: 11,40 euro (kniekussen), 14,40 euro (handschoen) en 17,30 euro schort). Je kan alle items afzonderlijk kopen. (BCW) www.outside-life.nl

6
Björn Cocquyt
6
Björn Cocquyt

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer