7
Beckham Creek Cave

Waanzinnig wonen: deze woning is volledig uit rotsen gehouwen (en is te koop voor 2,5 miljoen euro)

We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een grotwoning in de Amerikaanse staat Arkansas.

Beckham Creek Cave - neen, dit is geen eigendom van David en Victoria - is volledig uit de rotsen gehouwen. De meeste kamers hebben dan ook geen gewone muren, maar brute stenen wanden van tienduizenden jaren oud.

7
Beckham Creek Cave

Naast vier slaap- en badkamers, een bar en een cinemazaal heeft de grotwoning ook een eigen bron en waterval. Je hoeft je hier zeker niet opgesloten te voelen, want bij het huis hoort een natuurgebied van 105 hectare, ofwel meer dan 1 miljoen vierkante meter. Voor een vlot bereik is er een helikopterplatform.

(lees verder onder de foto’s)

7
Beckham Creek Cave
7
Beckham Creek Cave

Voor wie geld geen issue is: voor iets minder dan 2,5 miljoen euro is dit uniek huis van jou. Je kan vooraf checken of het echt je ding is door hier op vakantie te komen. In deze periode van het jaar betaal je daar zo’n 1.400 euro per nacht voor.

7
Beckham Creek Cave
7
Beckham Creek Cave
7
Beckham Creek Cave

16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • willy zachel

    gezellig is dat niet eerder somber niks voor mij om in te wonen

  • Michel Jacobs

    Tof, maar kankerverwekkend Argon en verhoogde straling blijven een probleem in de buurt van rotsen. De straling kan zelfs dusdanig verhoogd zijn dat bv in de Ardèche er bouwbepalingen zijn die het aantal meter stipuleren dat je van de rotsen moet blijven of ook het verbod slaapkamers te maken aan de kant van de rotsen.

Lees meer