9 .
Unique Home Stays .

Waanzinnig wonen: pure romantiek in cottage (waar je ook op vakantie kunt)

We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een cottage in Engeland.

Romantiek troef in deze cottage in de buurt van Cornwall. De combinatie van witte, grijze en zandbruine tinten zorgen voor een rustgevend interieur en de indeling met verschillende kleinere kamers maken het overal in huis bijzonder knus.

(lees verder onder de foto’s)

9 .
Unique Home Stays .
9 .
Unique Home Stays .
9 .
Unique Home Stays .
9 .
Unique Home Stays .

De cottage is gebouwd op een heuvel met een prachtig uitzicht op de kust en is omgeven door een grote tuin met aan de ene kant een vijver en een pergola en aan de andere kant een beschut terras met ingebouwde jacuzzi en een vuurkorf voor lange avonden.

(lees verder onder de foto’s)

9 .
Unique Home Stays .
9 .
Unique Home Stays .
9 .
Unique Home Stays .

Zelf zo’n huis bouwen, is wellicht onbetaalbaar, maar je kunt wel ervaren hoe het is om er te wonen door hier op vakantie te komen, al moet je ook daarvoor flink in de buidel voor tasten met prijzen die in de zomer uitkomen op meer dan 6.000 euro per week. De woning biedt plaats aan maximum acht personen, waarvan twee kinderen.

9 .
Unique Home Stays .

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sarah Clerrkx

    Dé volle 6000€ nog wel en dat voor een week... Nja,dat is kleingeld eh, zit ook altijd in mijne portemonnee... Dat wordt zéker genieten dan. In onze de omgeving is aan groen,rust en kalmte geen gebrek. Lampjes en vuurkorven, die hebben we ook.. En romantiek? Dat zit in overal.

  • marie-claire de bosscher

    prachtig, daar zou ik best willen wonen !

Lees meer