De lucht-waterwarmtepomp Eria Tower is een compacte en zuinige oplossing voor de verwarming en productie van je sanitair warm water.
Remeha De lucht-waterwarmtepomp Eria Tower is een compacte en zuinige oplossing voor de verwarming en productie van je sanitair warm water.

Warmtepomp en nieuwbouw: de perfecte match

Tegen 2030 moet 32% van onze energie hernieuwbaar zijn en moeten we 32,5% minder energie verbruiken om de opwarming van onze aarde te beperken. Wil jij je woning nu al op een groene én energiezuinige manier verwarmen zonder CO2 uit te stoten? Dan is een warmtepomp misschien wel geschikt voor jouw woning.

Milieuvriendelijk en energiezuinig

Lucht-waterwarmtepompen zijn een goede oplossing als je op een milieuvriendelijke manier wil verwarmen. Ze halen warmte uit de buitenlucht en geven de geproduceerde warmte af aan het water dat door je vloerverwarming stroomt. Haal je elektriciteit uit een hernieuwbare energiebron zoals pv-panelen? Dan verwarm je je woning energiezuinig én CO2-neutraal.

Ontdek het gamma lucht-waterwarmtepompen

Remeha biedt twee lucht-waterwarmtepompen aan: de Eria Tower en Neptuna. De Remeha Eria Tower is een compacte en zuinige oplossing voor je verwarming en productie van sanitair warm water. Heb je een groter volume warm water nodig of wil je meerdere cv-kringen aansturen? Dan is de Neptuna ideaal voor jouw gezin, want je kiest zelf een boiler naar keuze. Beide warmtepompen garanderen een hoog rendement.

Je woning renoveren

Voer je een totaalrenovatie uit waarbij je nieuwe ramen plaatst, extra isoleert en voor verwarming op lage temperatuur kiest? Dan kan ook jij perfect een warmtepomp integreren in je woning. Woon je in een oudere woning die niet voldoende geïsoleerd is met een verwarming op hogere temperaturen, dan is een warmtepomp niet de beste keuze. Je ontdekt via de Warmtewijzer op www.remeha.be op welke manier jij het beste verwarmt.

Doe de test

Hoe weet je of een warmtepomp een goede verwarmingsmethode is voor jouw woning?

• Je gaat bouwen of woont in een recente nieuwbouwwoning.

• Je woning is goed geïsoleerd en luchtdicht.

• Je verwarmt via een afgiftesysteem op lage temperatuur zoals vloerverwarming.

• Je hebt pv-panelen.

Je verwarming eenvoudig bedienen?

Met de Remeha eTwist-thermostaat en handige eTwist-app stel je in een handomdraai de gewenste temperatuur in. Snel en eenvoudig, waar je ook bent. Geen smartphone of tablet? Ook zonder wifi beschik je over alle bedieningsmogelijkheden dankzij de draai- en drukknop op de thermostaat.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Wim Van Hoof-Segers

    Goede tijden voor wp en zonnepanelen zijn voorbij. Rendement is volledig weg. In de winter maak je 1500wh maar verbruik je 25000wh ook nog in een K30 woning. In de zomer maak je 2500wh en zul je noodgedwongen de airco moeten opzetten, anders wordt je productie gestolen

  • Jack Vanderveen

    Wie zich laat strikken voor een waterwarmtepomp zet zich letterlijk in de koude bij echte winterse temperaturen. En wel om twee redenen: 1. Waterwarmtepomp verwarmt heel beperkt; 2. een arbeidersgezin houdt geen geld over om de pomp te laten draaien. Alsook electrisch koken valt in duigen.

Lees meer