2 .
Devolo .

Wifi op het terras of in de tuin? Zo doe je dat

Op je terras of in je tuin is de wifi-ontvangst vaak barslecht, omdat de router binnen verstopt zit in een hoekje of in de meterkast. De lage downloadsnelheid is amper genoeg om je e-mail te checken en iets verderop in de tuin is er zelfs helemaal geen signaal. Nochtans valt daar makkelijk iets aan te doen.

Veruit de meest eenvoudige manier is een wifi-omvormer. Binnen connecteer je een dLAN-adapter met de router en buiten plug je een wifi-adapter in een stopcontact dat gebruikt wordt als hotspot. De verbinding met het netwerk wordt automatisch gemaakt. Het signaal draagt niet alleen erg ver, je kunt ook rekenen op snelheden tot 300 Mbps. Dat is meer dan genoeg voor audio- en videostreams. Nogal wat toestellen moet je binnenhalen als het regent, maar de nieuwste generatie is stof- en waterbestendig.

Voorbeeld: devolo wifi outdoor-adapter, richtprijs: 169,90 euro.

2 .
Devolo .

Tip: Vergelijk hier de goedkoopste prijzen voor de Devolo Wifi Outdoor-adapter

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jan Verstrepen

    Misschien een schoon boompje en die WIFI eruit gooien in de tuin zijn er andere mooie dingen te doen dan te kijken op zo een stom scherm naar een hoop zever.

  • Tim Peeters

    Een zone van de tuin is zeer slechte of geen WiFi verbinding en dat is een zegen! Neem een boek geniet van je tuin doe een echt gesprek met vrienden,huisgenoten,familie.

Lees meer