Eddy Vangroenderbeek

WOONVIDEO: Achter elke deur schuilt een verrassing in dit huis

Net zoals je vanop straat niet kunt vermoeden dat achter deze gevel zo’n groot huis schuilt, weet je binnen niet wat je achter de volgende deur mag verwachten. Carole en Steven – oprichters van de populaire webshop Decovry - hebben de woning aangepast aan hoe ze leven en maken er intens gebruik van.

Dat het plaatje er daardoor wat minder perfect uitziet, is niet erg. Iets wat dat goed illustreert, is de grote zwarte band met bordverf in de eetkamer. Elke week wordt de familieagenda erop ingevuld en de krijtstrepen die na verloop van tijd nog moeilijk weg te krijgen zijn, zorgen voor extra pit.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Nog leuk: het eigen zithoekje van de kinderen achter de grote sofa. Het is misschien allemaal niet volgens de regels van de kunst, maar bij de inrichting zo nu en dan buiten de lijntjes kleuren, levert een origineler resultaat op.

Dat blijkt ook uit de keuze voor een aantal opvallende accessoires en kleine meubels, zoals het rek en het theelichthoudertje met een 3D-effect, de boekenplank die onder haar gewicht lijkt door te hangen, de dierenkoppen uit hout … Overal valt wel iets te beleven.

Meer lezen? Het volledige artikel staat vandaag in onze weekendkrant en in de Pluszone

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Isa Servaes

    Hans Steenbakkers, muziek is van Staffan Carlén, You make me feel.

  • marie-claire de bosscher

    niks speciaals, gewoon eens laten zien hoe groot ze het zich kunnen permitteren ....

Lees meer