7 Bart Appeltans in de woonkamer met op de achtergrond de zwarte stalen trap van Genico.
Eddy Vangroenderbeek Bart Appeltans in de woonkamer met op de achtergrond de zwarte stalen trap van Genico.

Exclusief voor abonnees

WOONVIDEO. Amper te geloven dat dit geen nieuwbouw is: binnenkijken bij de interieurarchitect van ‘Blind Gekocht’

Pas nadat interieurarchitect Bart Appeltans de uitgeleefde huizen in het Vier-programma ‘Blind Gekocht’ heeft omgetoverd tot een gezellig nest, beginnen de nieuwe eigenaars te geloven dat hun aankoop geen weggegooid geld is. Bart is dan ook niet aan zijn proefstuk toe. In Herk-de-Stad staken hij en zijn vriend een verouderde villa grotendeels eigenhandig in het nieuw.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • roger boons

    mensen geloof dat niet 50.000 euro voor ramen deuren keuken badkamer elec etc neen een beetje keuken kost al snel 20.000 - reken maar ( zonder sponsering ) het dubbel - ik denk dat ze veel korting krijgen door die verdoken publiciteit

  • Bob Fréson

    Yves Van de Poel, ik geloof er niks van dat je met 50.000 euro zo iets kunt realiseren. Want als je die werken moet uitgeven aan verschillende onderaannemers, wat deze architect moet doen. Dan kost dat in werkelijkheid zeker het dubbele. Dus wordt er hier in het programma geld bijgeschoven vanuit een ander potje, anders geloof ik er niks van. Ofwel, doen die dat gratis, zonder hun werkuren aan te rekenen. Als je dit zelf wilt doen, voor en na uw uren, dan mag je rekenen op 10 jaar hard werken.

Lees meer