7 Door de vorm van de halve waan heb je op het grote terras een geborgen gevoel. Het is meer dan groot genoeg voor een lounge-, eet- en zonnehoek.
Grégoire De Poorter Door de vorm van de halve waan heb je op het grote terras een geborgen gevoel. Het is meer dan groot genoeg voor een lounge-, eet- en zonnehoek.

Exclusief voor abonnees

WOONVIDEO. Binnenkijken in Griekse villa vol design en kunst in ongerepte regio

Het zou eerst Spanje worden, dan Frankrijk, maar uiteindelijk belandden Catherine en Guy voor hun tweede verblijf in Griekenland. In de onbekende maar wondermooie Peloponnesos bouwden ze een luxevilla die nauw verbonden is met de natuur. The Olive Retreat is al even bijzonder als de omgeving waarin ze staat.

Naast beroemde plaatsen als Delfi en Olympus moeten de Peloponnesos een van de weinige resterende ongerepte regio’s in Europa zijn. Kilometers kan je er tussen groene landschappen rijden zonder iemand tegen te komen. Dichter bij de kust merken we veel wandelaars op, voor wie het een belevenis is om van het ene goudgele strand naar het andere te hiken. En wat het nog mooier maakt, is dat er geen enkele van de pittoreske baaitjes overspoeld wordt door massatoerisme.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ANN LIMBOS

    Ze zouden beter die ongerepte regio, " ongerept " laten.

Lees meer