Elke dag ontwaakt dit koppel met een fenomenaal uitzicht.
Grevision Elke dag ontwaakt dit koppel met een fenomenaal uitzicht.

WOONVIDEO: Brussels koppel ontwaakt op Ibiza elke dag met een fenomenaal uitzicht

Meer dan 200.000 Belgen hebben een tweede verblijf in het buitenland en deze zomer gaan we elk weekend bij een van hen op bezoek. Chrisje en haar man Kris kochten op Ibiza een villa die al drie jaar leeg stond. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"We hadden elders op het eiland een huisje en passeerden hier toevallig. Een promotor wilde alles afbreken en acht woningen bouwen, maar door de crisis moest hij zijn plannen laten varen. Toen we dat hoorden, hebben we geen seconde getwijfeld om daarvan te profiteren”, vertelt Chrisje.

Het koppel besliste om de villa uit de jaren zeventig te behouden en op te knappen. “Ik doe niets liever dan huizen renoveren en stylen. Het is een uit de hand gelopen hobby die evengoed mijn beroep had kunnen zijn.” Voor de verbouwing werkte ze samen met een Belgische aannemer die hier intussen woont. Zelf pendelde ze de hele tijd over en weer tussen ons land en Ibiza. De ene keer met het vliegtuig, de andere keer per boot, met een camionette die volgestouwd zat met spullen. Vaak unieke stukken die het interieur karakter en een ziel moesten bezorgen.

Door de smaakvolle inrichting is de villa een bijzondere plek. De buitenomgeving, met een zonneterras, een overdekte eetplaats, een buitenkeuken en een hemels overloopzwembad, maakt het plaatje compleet. En dan hebben we het nog niet gehad over het panoramisch zicht op de bossen en de zee. Geen wonder dat iedereen hier op vakantie wil komen …

Wil jij ook deze villa huren? Het volledige artikel staat vandaag in de weekendkrant en in onze Pluszone.

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Van Winckel

    Heel mooi , maar waarschijnlijk in het hol van Pluto . Eerst 30 min langs stoffige en hobbelige wegen , geen sociaal contact met de omgeving . Na 2 dagen loop ik de witte muren op !

  • Jos Temmerman

    Mooi ,maar in noord Cyprus zet je voor dat geld een nieuwe supervilla 5 keer zo groot, en het weer en klimaat is er nog pakken beter , en het is er heel goedkoop leven ,met een normaal loon leef je daar gelijk god in frankrijk.

Lees meer