Eddy Vangroenderbeek

WOONVIDEO: Dit rijhuis blijft verrassen: ruim, kleurrijk, opvallende meubels én wat een tuin!

Pieter en Ruth hadden geen haast bij hun zoektocht naar een nieuw huis. Maar toen ze deze rijwoning zagen, ging het plots snel. “We wilden graag iets aparts: een interieur dat je niet overal vindt. Dat was hier zeker het geval, dus mochten we niet twijfelen”, vertelt het koppel.

In elke ruimte is er een blikvanger: een Leuvense stoof in het thuiskantoor, een zitbibliotheek en een roze plastic varken in de woonkamer, een bruut gemetselde muur in de slaapkamer… En dan hebben we het nog niet gehad over de waaier aan kleuren waar het koppel voor koos: knalrood, chocoladebruin, muntgroen, okergeel, marineblauw … Zo’n mix lijkt gedoemd te mislukken, maar dat is niet het geval omdat ze in verschillende kamers gebruikt worden.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Ook de tuin is een pareltje. Hij is meer dan 100 meter diep en bestaat uit verschillende compartimenten. Aan het huis is een terras aangelegd dat boven de vijver lijkt te zweven. Via een paadje kom je tot bij een loungeruimte met daarachter een speel-, zon- en fruithoekje. Alles is overal even verzorgd en netjes afgewerkt.

“We wilden in één keer door de zure appel heen bijten en pakten alles tezamen aan. Nu hoeven we ons de komende jaren om niets meer te bekommeren en kunnen we thuis volledig tot rust komen. Dat is pure luxe.”

Meer lezen? Het volledige artikel staat vandaag in de Pluszone en in de weekendkrant.

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • FRIEDA VAN KEYMEULEN

    Het ons is 'maar een halfopen bebouwing' maar ik zou het niet voor deze rommel willen ruilen. Ook bied je me aan de helft van de prijs van ons huis aan! Je mag gerust eens komen kijken!

  • magda de munck

    Samenraapsel van 35 stijlen, niet gezellig.

Lees meer