Eddy Vangroenderbeek

WOONVIDEO: Griet, Piet en hun kinderen gaan 'op vakantie' in een woonwagen in hun tuin

Het weer zit tijdens het verlengde weekend niet echt mee, maar dat betekent niet dat je daarom binnen moet blijven. Steeds meer mensen bouwen in hun tuin een tweede thuis waar ze het gevoel hebben op vakantie te zijn.

Griet en haar man Piet plaatsten achteraan het erf van hun boerderij in Dranouter een woonwagen onder een imposante notelaar en met zicht op de velden. Het minihuis op wielen werd vroeger gebruikt door circusartiesten en het koppel restaureerde hem volledig zelf met ecologische materialen. Vooraan is er een keukenhoekje, in het midden een woonruimte en achteraan een slaapkamer met een fantastisch uitzicht.

“We hebben zelfs elektriciteit en water. Hier komen we dus op vakantie, op 200 meter van ons huis”, lacht het koppel. Ook de drie kinderen hebben het helemaal naar hun zin in de tuin. Dat is niet moeilijk met een boomhut, een vijver met een roeibootje, klimtuigen en ezels, schapen en een paard als speelkameraden.

Meer lezen en andere bijgebouwen ontdekken? Het volledige artikel staat vandaag in de Pluszone en in onze weekendkrant.

44 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tim Peeters

    Beste gunny teck sommige mensen willen simpel leven en hebben geen pronkwagen of gelijk welke I phone nodig.zij zijn dan meestal ook niet het slachtoffer van hoge schulden ,zalig toch.

  • james vroman

    volgens mij behoort je tuin bij je woonhuis ...als je te ver van je huis staat met je caravan dan sta je op straat en dit mag uiteraard niet ...

Lees meer