4  Frederiek Van Pamel in zijn stijlvolle keuken.
Eddy Vangroenderbeek Frederiek Van Pamel in zijn stijlvolle keuken.

Exclusief voor abonnees

WOONVIDEO. Het interieur van deze bloemist is een mix van unieke contrasten

Het interieur van bloemist Frederiek van Pamel uit Brugge is een mix van stijlen en materialen uit de hele wereld die hij met veel gevoel wist te matchen. Overal waar je kijkt, ontdek je materialen en decoratie die je nergens anders ziet. “Ik volg gewoon mijn buikgevoel.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het was in de zomer van 2015 dat Frederiek en zijn gezin halsoverkop hun koffers pakten in de villa aan de Côte d’Azur waar ze de vakantie doorbrachten. “We waren op zoek naar een huis met een tuin in de stad voor ons dochtertje. Vlak voor we op reis vertrokken, sprak een vriend ons over deze dokterswoning in de Ezelstraat, maar het lag ver boven ons budget. Toch zat ik er in Frankrijk de hele tijd over te piekeren, tot ik plots wist wat we ermee konden aanvangen”, vertelt Frederiek.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • FRIEDA VAN KEYMEULEN

    Voor ons is dat een rommelkot zonder stijl en fantasie bijeen gezet. Wij zouden veel van die spullen gewoon op de rommelmarkt verkopen!

  • Noël Dierickx

    Mooi of lelijk: goesting is koop. Maar welke gewone (werk)mens beschikt over zo een gigantisch budget? Dit is een fotoboek voor Pinterest, wij moeten het met veel MINDER doen!

Lees meer